Moja mama nedávno navštívila jednu vešticu. Povedala veľmi veľa vecí z minulosti a vyjadrila sa k viacerým doležitým ľuďom v našom okolí, niektoré predpovede sú však mrazivé. Moja sestra má však na škole učiteľku ktorá sa venuje takýmto veciam vo voľnom č
väčšina dobrých veštíc je v skutočnosti len skúsenými psychotronikmi...nedá sa im veriť pretože odpovede vravia príliš široko aby to sadlo na vyššie % ľudí...nevravím, zažil som človeka ktorého som v živote predtým nevidel, a ten mi povedal všetko z môjho života, no ide podľa mňa skôr len o ojedinelý dar ktorý mnohí ľudia znevažujú na šarlatánčenie za vidinou zisku financií...
podľa toho, čo jej povedala...niektoré veštby človeka síce ohúria, že ako presne naňho sedia, ale popritom sedia i na ďalších xy ľudí, lebo sú tak všeobecne podané....ale na druhej strane, verím, že existuje niečo medzi nebom a zemou a niektorí ľudia môžu byť obdarení takýmito zvláštnymi darmi....
neverím im. Hlavne keď si občas prepnem na TV8 a zbadám tie veštice tak sa zamýšlam, či to myslia s tým veštením vážne alebo si robia len srandu lebo je to moc vtipné .... a ešte keď posielajú energiu alebo liečia cez telefón ..pfuuu
neboli to neurčité alebo všeobecné predpovede.... presne povedala že moj priateľ sa zotavuje z úrazu ale že to zvládne a nič ho neodradí od ďalších akcií pretože je vášnivý turista (moj priatel spadol v Tatrách z Rysov a stále sa lieči) a bolo toho ešte veľmi vela, naplašila ma aj predpoveďou o mojom otcovi ktorý ma problémy so srdcom a cholesterolom a predpovedala mu porážku alebo niečo také. Nikdy som sa o to nezaujímala, preto sa pýtam aký je pohľad iných ľudí
Neverím, keď vám aj niečo povie vy si začnete domýšlať, áno veštica mi hovorila že budem mať tri deti nie len dve, možno na tom začnete aj robiť a nakoniec áno veštica mala pravdu, alebo vám povie vo vašom živote nastane zvrat nájdete životnú lásku, bum príde prvý debil ,,iste to bude tvoja životná laska,, Ale neviem čo si mám myslieť o snoch, neviem ako sa to volá ale moja mama mi jeden deň ráno povedala čo sa stane a že sa bojí, večer sa to stalo presne to čo hovorila, alebo hovorila že do týždňa zomrie niekto známi a o týždeň zomrela jej sesternica, -nestalo sa to len raz- fakt neviem ako to vie, ale občas ma to desí.
@qossyend mas pravdu, ked clovek ma prepovedane nieco tak sa aj nevedomky zapaja do toho, aby sa tak stalo.... ale ked vam vestica povie z vasej minulosti nieco co jednoducho nemala ako vediet, tak nad tym zacnete uvazovat, ze ked vidi do minulosti, skutocne moze aj do buducnosti.
@woundedknee ešte som u veštice nebola tak neviem ale veru raba by som si to vyskúšala, že by mi povedala niečo z minulosti vtedy by mi asi naskočili naozaj zimomriavky a bolo by to pre mňa ťažko stráviteľné
ja viem vyveštiť zo sedmových kariet s kým sa oženíte/vydáte, koľko budete mať peňazí, lásky, detí a hádok, a dokonca aj to kto vám príde na svadbu, a či so svadbou budú súhlasiť rodičia
má niekto záujem? 100% funkčné a pravdivé...platba vopred
a ako už tu bolo spomenuté, poznajú psychológiu, časté životné situácie atď atď čiže veštenie je potom už len akoby podľa šablóny...a to, ktorú šablónu použije, zistí z toho čo mu klient o sebe prezradí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
má niekto záujem? 100% funkčné a pravdivé...platba vopred
a ako už tu bolo spomenuté, poznajú psychológiu, časté životné situácie atď atď čiže veštenie je potom už len akoby podľa šablóny...a to, ktorú šablónu použije, zistí z toho čo mu klient o sebe prezradí
@limetkajaja to nieje hra tam sa točia mocné sily
za 2. takychto ludi je vsak velmi malo, vacsina su to spekulanti...
3.dobra vestica NIKDY nema predpovedat nieciu smrt alebo necitlivo povedat,ze otec dostane porazku