Smrť Elvisa je jedna záhada na ktorej sa ľudia dohadujú..jedni hovoria že zomrel iný zase že oklamal svet naplánoval falošnú smrť aby unikol pred popularitou....ako je to podľa vás? žije podľa vás ešte Elvis?
ani podla mna....mna viac trápi Jim Morrison..jeho mrtvolu videli len jeho priatelka a lekar ktorý napisal umrtny list...ked dosiel manazer doorsu Jim uz bol zapečatený v truhle.....takze u neho je to pravdepodobnejsie ...ale asi aj tak bude mrtvy....
Ak sa mu aj podarilo vtedy perzit a skryt sa pred slavou... momentalne je uz urcite mrtvy ak sa narodil 08.01.1935, mal by 73 rokov,mno a neviem,ci pri zivotnom style,drogy ,sex ,rock n rol,mal sancu este zit...
podla mna je mrtvý.Predstavte si že ste na jeho mieste.Ukrývali by ste sa alebo by ste si vychutnavali slavu?No veru ja by som teda riadne žil,ale mne je jedno ci žije bo hlavne je že sci žijem ja.
tiež sa viac zaujímam o Jimi Morrisona... keďže on už za života tvrdil, že zinscenuje vlastnú smrť, zmení si meno a bude žiť nový život... a plus všetko to, čo spomenula sheena...
a ešte ma zaujíma Andy Kaufmann... u neho fakt človek nikdy nevedel, čo myslí vážne a čo je vtip...
je vysoko pravdepodobne ze ludi ktori naozaj takto prerazili mozu riesit takymto sposobom popularitu ktora im uz lezie krkom ale kto to urobil ? a kto nie ? tazko povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pokial viem Elvisovu mrtvolu videli viacerí
Ale je i o jedno,nejak Elvisa neriesim...
a ešte ma zaujíma Andy Kaufmann... u neho fakt človek nikdy nevedel, čo myslí vážne a čo je vtip...
toto nechapem ..sak on by mal byt nás vzor