Zaujímalo by ma ako vnímate svet v tejto dobe... Narážam napr. na rôzne spochybnenia "filmov" typu Zeitgeist a podobne.. Komu alebo čomu vlastne veríte?? Len tak na začiatok jedna "básnická" otázka... Koľkí z Vás veríte že vírus HIV pochádza z opíc?.. ako
ze su to hluposti, ktore vymyslaju rozny sialenci a sekty. to iste aj z koncom sveta v 2012- cisty blud!!!! stale ma udivuje , kolko najivnych a mentalne a psychicky slabich jedincou podlahne tym konspiracnim bludom. a ten film je totlana kravina/hlupost. to tak mozem ja pospajat milion veci, daco upravit a nakoniec z toho vyjde ze za druhu svetovu vojnu, ekonomicku krizu, hladomor v afrike, 11 september a dalsie mozu slovaci . staci len manipulovat sikovne z informaciami a vecami. take tolko moj nazor na oblbovanie a vymivanie mozgou roznymy konspiracnimy kravinamy .
S tym Hivom je to fakt pravda ? No ja som veril ze pochadzal z opic ale neberiem to ako niaku svoju stupiditu ... vsetci mozeme len spracovavat informacie ktore sa nam ponukaju nikto z nas nema ani len tusenia v kolkych veciach sa myli.
Dam sem aj ja jednu pikosku xD vedeli ste ze masla ako Flora,Rama,Perla atd boli vymyslene ako krmivo pre prasce ? Nehovoriac o tom ako sa to vyraba.... ak chcete byt zdravi jedzte len original prirodne maslo
#1 hej 2012 je čistý blud... lenže keď to tak popieraš povieš mi na to normálne vysvetlenie? Ja viem zatial o tom že bude končiť doba býka čo súvisí s astronómiou a je to zatial najlogickejšie vysvetlenie o ktorom som počul a dáva to zmysel.. ale viete ktorá sekta to má hlavne na starosti ?? cirkev... s tým rozdielom že oni to beru ako koniec sveta... A spochybňuješ 11.ty september ?? Podľa mňa si potom zmanipulovaný ty, lebo je už viac než len dokázané že to bol všetko obrovský podvod vrátane zámienky na vojnu, existuje obrovské množstvo dôkazov.. a čo sa týka "mediálnej" teórie.. neexistuje nič! len slová...Aj sami američania vedia ako to je ale do sveta to oficiálne samozrejme nikto nevypustí..
#5 S tým HIV ja tomu verím, pretože teória že zrazu od roku 1930 z ničoho nič začali byť nakazené opice je viacmenej trápna..nehovorím o tom že tuto teoriu vymyslel počítač A našli sa už aj ľudia a dokukmenty z výskumov ktoré to potrvrdili. V tých rokoch veľmi silno rástla populácia,preto to vraj vymysleli za účelom príp. znííženia populácie a bol to samozrejme jeden z tajných výskumov americkej vlády.. Podarilo sa im to a jediné vhodne miesto na odskúšanie bola samozrejme Afrika, a jak sa nám to zvrhlo zrazu.. Ale kto radšej verí médiám tak kludne, ale chcel by som vidieť ako by vyvrátili zápis z patentového úradu kde je všetko čierne na bielom
ja neverim nicomu....11. september bol klamstvo a zamianka na vojnu to som presvedceny uplne...a na klamstva cirkvy?? to uz ani nemam slov...jezis existoval ale uz len to ze bol vysoky blondak sa mi nechce verit...v tej oblasti zili ludia s tmavou pokozkou a tmavymi vlasmi...to by bolo divne keby sa tam narodil takto vyzerajuci clovek...a svätci??..to su klamstva...dnes sa neda verit nicomu...treba sa riadit heslom dôveruj ale preveru...toď vše
Preto nemám rád keď niekto si tvrdí svoje, všetko len odsudzuje ale na základe ničoho... Keď už niekto tú pravdu vedieť chce tak si ju zistí prípadne sa k nej aspoň priblíži... Ale človek čo sa o nič nesnaží, po ničom nepátra a rozhoduje sa na základe jednej informácie ktorú počuje, by sa radšej nemali k tomu vyjadrovať
Všetko je klamstvo. Pre ľudstvo je život v klamstve prijateľnejší , pretože život v pravde by pretváral obraz nažívania a celkovej kvality života. Pravda je všade okolo nás, len ju ignorujeme. A ignorujeme ju maximálne, pretože v poslednom období niekto na ňu výrazne poukazuje a my nič.
@7 dobre ale nechapem ako je mozne ze ten zapis este stale existuje teda.... nechcem nic hovorit ale je krajine naivne predpokladat ze papier nemoze len tak zmiznut nech uz je kdekolvek...
jaaaj , totie bludy a vy im podaktory verite ako..totalne nezmysli, co sa tyka hiv tek sa zamysli chlapce,...obdobie studenej vojny a rozne vyzkumy a experimenti o ktorich my nemame ano paruuu. tak to je. 11 september uz som sa vyjadril, ale nepochopil si to podla mna su to konspiracne nezmysly. dnes sa da vsetko zmanipulovat tak aby to vypadalo doverihodne. ved aj umelecke diela sa falsuju, tak preco nie nejake..papiere?! " najlepsie " na tich akoze "faktoch" o roznich spiknutiach je, za tak manipuluju z faktami a take rozne ....zahmlievacie veci tam davaju, ze normalny clovek strati v nich prehlad a potom uvery aj tomu ze napr. vdaka slovensku existuje este zivot v europe proste , ja si daco vymyslim, podlozim to e roznimi vytrhnutimi vecami a roznich dokumentou, daco si vymislim a sfalsujem, a ejha ..a mame "pravdive " " pravdy" o hocicom
@16 hej zmanipulovať sa dá všetko to je pravda... ale potom o čom tu ty hovoríš?? Keď už to berieš takto tak všetko to o čom tu trepeš už može byť uplne odveci Ohľadom týchto tém čo tu diskutujeme povedal si aspoň jednu zmysluplnu vec podloženú dôkazom??? Trepeš dríísty dookola.. akoby zafúkal vietor ale skús napísať niečo k veci prosím ťa... Alebo radšej ži v umelom ružovom svete.. čo si myslíš že to čo ti hovoria všetci v telke a v novom čase to je pravda?? Podľa mňa veci čo hladáš aj niekoľko rokov nájdeš v nich súvislosť a z rôznych zdrojov sa zhodujú a tvoria dokopy celok majú k pravde oveľa bližšie... Myslím že si ukážkový prípad manilupácie nič v zlom...
stv nepozeram, novyni necitam, staci?! no ty si povedal velke HOVNO zmysluplne, len trepes chujovini o spyknutiecha roznich konspiracnich hovadinach. tak sa spametaj. sa stavym ze fetujes alebo pijes a potom trepes take akoze "pravdy" a rozne konspiracne hluposti. inac to som si vsimol ze vo veku asi tak 18-20 rokou poniektorim ludom prepina a potom pisu a vymislaju rozne debilne uvahy a konspiracii a roznich uplnich hovadinach. uz davnejsie som tu dakde cital vyplodi jedneho 18rocneho chalana,ktori pisal tie svoje "uvahy" o svete a roznich veciach. ako ciste fantsmagorie to bolo citat. chlapec si myslel ze tie jeho , akoze "uvahy" su fakt . trepes dristti tu ti, lepsie povedane pises totlane kktini co si vydel v daJAKOM debilnom konspiracnom dokumente. no uprimne ta lutujem ked takim hovadinam veris. ja s apodla nejakich debilin riadit nemusim, lebo ja na rozdiel od teba a tebe podobnich aj uvazujem slobodne. pozriet si pozriem vsetko a to iste aj precitam, ale nazor si vytvorim sam a nie ze slepo uverim niecomu len preto ze sa mi nepacia niektore veci a ze tam je to tak pekne napisane a vysvetlene ze tomu sa da verit. inac aj jeden nemenovany clovek z rakuska tak zacinal, ze ludom rozpraval tie svoje akoze "pravdy", ze mal liek na krizu a ze vie co vsetki problemi viriesi a ze svet ovladaju zly ludia ( nenapisem presne ako sa vyjadroval)a ze on ma pravdu a svet je taki a onaki a treba spravit to a hento a bude sa vsetkim lepsie zit a podobne klamstva a hluposti. okom vravim uz asi vetsine doslo. ano..koli takemu cloveku bola druha svetova. vlastne stale ked je nejaka kriza tak..sa akobi aktivovali rozne faNticke skupini sialencou, ktore rozne konspiracne terorie maju vzdi poruke. a aj riesena vsetkich problemou. tak sa dostali k moci diktatroi. lebo prosti ludia im uverili.
a ked tu ides pisat akoze "fakty"tak sa ta spitam( co sa tika toho hiv co pises v uvode)...vydel si na vlastne oci ten patent?? bol si priamo v usa v patentovom urade a si ho drzal v rukach??? urobil si analizu papiera a pisma , ze sa nejedna o podvrh??? rozpraval si z niekim kto bol zainteresovani v tom???? bol si v tajnich laboratoriach??? rozpraval si z vedcami z tych laboratorii??? vies presne ake vyzkumy sa diali pocas studenej vojni na obch stranach, na poli chemickich, biologickich a bakterologickich zbraniii??? vies presne na com pracuju vedci v laboratoriach v sucastnosti??? vies nieco o vyzkume a vyvoji v tejto oblasti??? ovladas biochemiu a biologiu??? vyznas vo vyskume chorob a pandemii??? ovladas vyzkum v oblasti dna??? vyznas sa v molekularnej oblasti??vyznas sa v oblasti biologickich zbranii sucastnosti??? ked na vsetko alebo aspon na cast odpovies ano, tak co tu este prosimta robis?! takich ludi treba inde,a nie tu na webkach
este ked rano nestihas autobus do skoly, iste za tym bude nejaka konspiracna vlada alebo ked nemaju v obchode cerstvi chlieb, isto dalsa konspiracia alebo vyhral volby ten kto vyhral, aj to je dielom velkeho konspiratora
svet nieje ruzovy, svet je sama konspiracia na konspiraciu a ta na dalsiu konspiraciu a na dalsiu : d a tak dookola : D ved vlastne mi ani nezijeme : d toto je len svet matrixu
počuvaj ty keď si bol malý asi ti často hovorili slovo konšpiračný však ? najprv si uvedom čo to znamená... Ja tu nehovorím že verím každej jednej teorií ale tých teórií som videl už XYZ a dosť vecí sa aj v úplne rozlišných teóriach zhoduje, samozrejme že je aj dost vymyslených ale natolko sprostý niesom aby som veril každej debiline a fanatickej skupine... Podľa mňa ty vieš o tomto svete čisté hovno lebo ešte si nepovedal nič k téme... len sa tu obhajuješ skloňovaním slovíčka "konšpirácia", čo je veľmi vtipné
čo sa týka toho HIV patentový úrad je oficiálny orgán ktorého povinnosť je uschovávať všetky patenty teraz už samozrejme aj vo virtuálnej podobe, myslíš že niekto by si tam robil srandičky a len tak zo srandy to tam dal ? možné je všetko ale je to veľmi nepravdepodobné keďže o tom vypovedalo už viacero ľudí a je to určite rozumnejšia teória jak hento že zrazu z ničoho nič sa to objavilo
Ty si skrátka človek ktorý pravdu vedieť nepotrebuje, rozmýšlať sa mu nechce, hlavne že sa nažerie a vyserie však?? a vďaka takýmto je tento svet taký podarený a otupený
#22 mimochodom chcel by som ťa vidieť o takých cca 20-30 rokov keby ti náhodou ten čip naoazaj pchali niekam ako sa budeš tváriť ale tipujem že nijako a povieš si že je to len konšpirácia...
ja sa čudujem tomu to svetu a ľudom ,lebo podľa vedy by ľudia mali byť čim dalej vyspelelý inteligentnejší proste mudrejši ,ale ľudia sa dajú lahšie oklamať zapričinujú horšie veci než boli naši predkovia schopny..... osobne neverim asi v nič no len jedine to čo si overim a ked poznam fakta len že v tom svete je všetsko skôr može byť spochybniteľne tak že sa obavam veriť v niečo táto neistota privadza aspon mna niekdy do zufalstva ničomu sa néde veriť ako tá chripka že sa rozširila ta prasačia chripka a po niekoľkych dnoch že to neni pravda že len malo ľudi je nakazenych pri tych pochybnych spravach že mexiko je neviem kolko statice ludi nakazenych atd ...aky sme naivny to je smiešne aspon pre mna nemala by som a smiať ale v tom svete keby som mala brať všetko vážne a všetkému veriť psychiatria to isti
HAHAHA tak o svete vies TY VELKE HOVNO ostatne ako vetsina slovakou
si bol priamo na tom patentovom urade?! nie?! tak niet co dalej k tejto teme co dodat.
ahaaa. bratislava tak pri****ny blavaci mi uz lezu krkom aj z tou dierom menom bratislava. taki chuji tam ziju co poznam( CEST VYNIMKAM!!!) ze az. fakt naj kktskejsie mesto pod slnkom. a po****ny blavaci. na mam ta vies kde?! tam skade mi ide take hnede aj celu ( CEST VYNIMKAM!!!!) bratislavu. a ver my..ked uvydim niekde mimo uzemia slovenska auto z ba spz alebo blavakou, tak bude z nimi zle. nech si ostanu v tej diere a nie ze budu liezt inde ( napr. do PRAHY... tam som si dobre zapluval minule na auto z ba znackou )
povodne som mu chcel napisat nieco ine a slusnejsie. ale potom co som si precital jeho arogantnu ( u blavakou nic noveho) namyslenu a debilnu a sk****nu odpoved. tak sa nedalo velmi mierne odpisat.
fuuuhaa tak si sa nám prejavil došli argumenty tak porovnávaš ľudí podľa bydliska ?? no tak to je za 100bodov toto Keď už si otváraš hubu na Bratislavu vieš o tom že pôvodných Bratislavčanov je tu tak 20%??
Myslím že kto si toto prečíta tak si utvorí o Tebe obraz, práve si sa pochoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kvoli tomu je tazke rozlisit pravdu od konspiracie...je to tak
Dam sem aj ja jednu pikosku xD vedeli ste ze masla ako Flora,Rama,Perla atd boli vymyslene ako krmivo pre prasce ? Nehovoriac o tom ako sa to vyraba.... ak chcete byt zdravi jedzte len original prirodne maslo
Preto nemám rád keď niekto si tvrdí svoje, všetko len odsudzuje ale na základe ničoho... Keď už niekto tú pravdu vedieť chce tak si ju zistí prípadne sa k nej aspoň priblíži... Ale človek čo sa o nič nesnaží, po ničom nepátra a rozhoduje sa na základe jednej informácie ktorú počuje, by sa radšej nemali k tomu vyjadrovať
moj odkaz mocnym je... zerme bohatych, na ranajky, na veceru, vyliecime socialnu podvizivu ]:->
svet nieje ruzovy, svet je sama konspiracia na konspiraciu a ta na dalsiu konspiraciu a na dalsiu : d a tak dookola : D ved vlastne mi ani nezijeme : d toto je len svet matrixu
nech zije velky konspiracni matrix amen
čo sa týka toho HIV patentový úrad je oficiálny orgán ktorého povinnosť je uschovávať všetky patenty teraz už samozrejme aj vo virtuálnej podobe, myslíš že niekto by si tam robil srandičky a len tak zo srandy to tam dal ? možné je všetko ale je to veľmi nepravdepodobné keďže o tom vypovedalo už viacero ľudí a je to určite rozumnejšia teória jak hento že zrazu z ničoho nič sa to objavilo
Ty si skrátka človek ktorý pravdu vedieť nepotrebuje, rozmýšlať sa mu nechce, hlavne že sa nažerie a vyserie však?? a vďaka takýmto je tento svet taký podarený a otupený
HAHAHA tak o svete vies TY VELKE HOVNO ostatne ako vetsina slovakou
si bol priamo na tom patentovom urade?! nie?! tak niet co dalej k tejto teme co dodat.
ahaaa. bratislava tak pri****ny blavaci mi uz lezu krkom aj z tou dierom menom bratislava. taki chuji tam ziju co poznam( CEST VYNIMKAM!!!) ze az. fakt naj kktskejsie mesto pod slnkom. a po****ny blavaci. na mam ta vies kde?! tam skade mi ide take hnede aj celu ( CEST VYNIMKAM!!!!) bratislavu. a ver my..ked uvydim niekde mimo uzemia slovenska auto z ba spz alebo blavakou, tak bude z nimi zle. nech si ostanu v tej diere a nie ze budu liezt inde ( napr. do PRAHY... tam som si dobre zapluval minule na auto z ba znackou )
Myslím že kto si toto prečíta tak si utvorí o Tebe obraz, práve si sa pochoval
a z ba poznam kopec dobrich ludii