Poviete mi, ako sa da zbavit prudko pesimistickej nalady?
Na jednej strane je to unava, na druhej strane I'm very very very confused Kurnik, neviem, do coho pichnut, blaaah Hudba mi nepomoze, som po vcerajsku po koncerte, trcim s vatou v uso
@2 ano, a tam som takmer upadol do depresivnej nalady, ze som si za to zaplatil 200 sk a isiel som sa tam unudit k smrti ale to ma preslo, pretoze stratu 200sk prezijem a predsa len je lepsie byt na koncerte ako doma pri pocitaci. no a dnes sa cely den ucim a budem sa ucit cely vikend, takze pocit, ze nemam do coho pichnut, ma asi necaka
@5 ja som sa celkom bavila, a ked dosli sliize pogo o106...a budem cely vikend zavreta, teda nie doslova, ale mala by som sa naucit asi 40 stran poznamok z dejaku, lebo NIEKTO si zmyslel, ze nam da pisomecku na dvojhovinovku seminaru z dejaku
Najviac aj tak pomáha ísť von, trocha do prírody, bez ohľadu na to ako sa človeku nechce a ako to momentálne považuje za mrhanie času, ono to proste zvykne po chvíli prejsť pri dobrom vzduchu na krajšom mieste
@10 to si mi nehovorila, to poprve a podruhe, ked som isiel z toho koncertu popri sale, v ktorej bola beania, skoro ma slahlo z tej otrasnej hudby, co odtial isla beania bola ta posledna moznost, lepsie by bolo aj kupanie v dunaji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a teraz k teme: neviem obcas na par minut do takej nalady upadnem, ale mam v sebe take nejake samoopravne mechanizmy, ktore to za mna zariadia.
no tak nemas chodit na take koncerty...mne pomaha dobre jedlo...
ale sere ma ta nalada......zosrotila som uz cele banany v cokolade
chytiť seba a poriadne sebou natrieskať do niečoho 3
A tak podobne