Prosím vás,mám SIM-kartu(T-mobile-Easy),ktorá je však písaná na môjho otca,ktorý má stále v T-mobile zmluvu,je tá karta viazaná(chcela by som prestúpiť do O2)?
Neviete o tom niekto niečo? Lebo na stránke píšu,že nie je viazaná zmluvami,ale neviem...
no takto. ak ta simkarta easy nieje viazana nejak s programom na tu druhu kartu co je pisana na tiez na otca tak ti staci prist samej do tmobilu s obcianskym a simkou a poziadat o PREREGISTRACIU uzivatela simkarty. toto by malo byt bezplatne pokial viem a na pockanie. potom mozes ist hned do O2 poziadat o prenos cisla. ak by bola viazana tato easy karta na tu druhu paulsalovu nejakym programom (tusim tak bol kedysi fix. ale nehovorim s istotou-treba overiv u operatora) tak v tom pripade treba najskor tu kartu tzv. oddelit od tej partnerskej paulsalnej. co vsak ale moze byt nejak spoplatnene.
@djdaniels a @smajdalf aj tak som zistila,že nakoniec nemôžem prestúpiť,lebo keby som si v Tmobile pred pár týždňami kupovaný mobil dala odblokovať tak mám v prkýnku záruku.... :/
@lucina223 to uz je na tebe ci o tu zaruku stojis. ono ja som mal mobil doma asi 2hodiny a uz som robil flash telefonu. a takto to bolo asi s kazdym mojim mobilom za poslednych 8-9rokov. nikdy som ani ziaden telefon nereklamoval. ja len nechapem ze niekto kupi telefon v plnej cene u operatora. lebo uz drahsie to byt na kupu nemoze byt nikde.
@smajdalf no podla skusenosti znamych by som povedal ze operatori viazane telefony ani velmi vyreklamovat nechcu a radsej napisu ze neopraveny,zavada sposobena neodbornym pouzivanim vyrobku.. z tohoto dovodu ja kaslem na zaruku ked mam akciovy telefon. a zatial som bol nuteny telefon reklamovat len jeden raz asi ked som mal 14r a nevedel si preflashovat soft. ostatne vady telefonou odvtedy som si poriesil doma sam (sw updaty,flash,atd.) hw chyby poskodenim vyrobku pad atd aj tak neuznavaju takze asi nemam tiez moc dovod preco dbat na zaruku pri telefone...
@smajdalf ja som iba upgradovala Symbian,takže snáď ani z toho moc prúser nebude
@djdaniels ono ja som ho nekupovala,ale otec.Pôvodne sme ho mali kúpiť cez net ale nechal sa nakecať v Tmobile a tak to teraz dopadlo...
My sme tam pred rokom kupovali jeden Samsung-dotykovku,po pol roku mu odišiel display a v pohode vyreklamovali,do 2 týždňov bol mobil naspäť Čo sa týka reklamačiek tak máme zlé skúsenosti jedine s Orangeom zatiaľ-mali sme od nich modemový obmedzený internet a keď odišiel modem tak ho tam mali skoro 2 mesiace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@smajdalf no podla skusenosti znamych by som povedal ze operatori viazane telefony ani velmi vyreklamovat nechcu a radsej napisu ze neopraveny,zavada sposobena neodbornym pouzivanim vyrobku.. z tohoto dovodu ja kaslem na zaruku ked mam akciovy telefon. a zatial som bol nuteny telefon reklamovat len jeden raz asi ked som mal 14r a nevedel si preflashovat soft. ostatne vady telefonou odvtedy som si poriesil doma sam (sw updaty,flash,atd.) hw chyby poskodenim vyrobku pad atd aj tak neuznavaju takze asi nemam tiez moc dovod preco dbat na zaruku pri telefone...
@djdaniels ono ja som ho nekupovala,ale otec.Pôvodne sme ho mali kúpiť cez net ale nechal sa nakecať v Tmobile a tak to teraz dopadlo...
My sme tam pred rokom kupovali jeden Samsung-dotykovku,po pol roku mu odišiel display a v pohode vyreklamovali,do 2 týždňov bol mobil naspäť Čo sa týka reklamačiek tak máme zlé skúsenosti jedine s Orangeom zatiaľ-mali sme od nich modemový obmedzený internet a keď odišiel modem tak ho tam mali skoro 2 mesiace...