Smoulinka je kamuflaz homosexualnej tematiky smolkov. Takto ich v polsku este vysielaju, ale ked umrie smoulika a budu tam uz len muzi, hned ich seknu a obvinia z toho, ze menia polske deti na homosov.
Co ma napada, ze aj Smoulinka je mozno chlap! Len ju prezliekli, ved tam uz je jeden s kytickou, tak preco by tam nemohli mat aj transku?!
Tu jednu smoulinku ukazuju len preto ze je najkrajsia inak je ich tam este vela.. ale tie sa nechceli nakrucat pretoze mali nieco rozrobene v kuchyni a nemohli odbiehat ..
Moja spolužiačka je Šmoulinka, nie preto, že by bola jedna ,ale pre detský tenký hlások a hroznú naivitu. Takže ja okrem kreslenej Šmoulinky poznám aj skutočnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Co ma napada, ze aj Smoulinka je mozno chlap! Len ju prezliekli, ved tam uz je jeden s kytickou, tak preco by tam nemohli mat aj transku?!
podla mna su nesmrtelni
no, inak súhlasím si 7. ale mám taký pocit, že raz tam bolo nejaké šmolko bejby, nie? ... bože, teraz nad tým budem rozmýšľať