Videla ale nikto z tych ludi nebol rozflakany na kusy ani mrtvy uz 2 mesiace alebo tak...iba v rakve na pohrebe. To neviem co by so mnou spravilo. Ale zalezi to asi od mnohych okolnosti. Ja si myslim ze napriklad vidiet pitvu by so mnou nic nespravilo dokonca by ma to aj zaujimalo..
Hej, keď to bol jeden tak som to v pohode zvládla.
A potom je tu príhoda ako som si pomýlila vchod, keď som šla pozrieť na pitvu a namiesto klasického vchodu som vošla do miestnosti kde skladovali asi 20 čerstvých nebožtíkov. Nuž a vtedy mi už nebolo všetko jedno.
Ako to na niekom môže zanechať následky vidieť mŕtvolu? Hold, taký je život. Dneska sa všetko utrpenie skrýva a je pomaly tabu a tak to aj vyzerá, potom ho človek nevie prijať a vyrovnať sa s tým.
Videla som par ludi v truhle na pohreboch, aj obesenca, ktory este visel a bola som aj v patologii ale to uz boli take 2-6 rocne mrtvoly a nic , v pogode som
Bola som na pitve dvakrát. Prvýkrát to bola žena, ktorá vyskočila z okna, druhý raz tam naraz pitvali asi šiestich či siedmich a to bolo divné, lebo som nevedela kam skôr sa pozrieť a bola tam aj mladá žena, ktorú asi zavraždili. Pohľad na vnútornosti zvládam, aj na ten zápach a zvuk rezania lebky sa dá zvyknúť. Ale najhoršie vnímam to, že podobne budú zaobchádzať aj s mojimi blízkymi, ak bude nutná pitva. Viem, že to už bude vtedy jedno, ale je to nepríjemné.
Videla, starkého som ešte aj za ruku chytila, nevadilo mi to ani mi to nespôsobilo traumu.
Troška väčšiu traumu som mala, keď som videla mŕtvolu dieťaťa (7r), bratranec ktorý zomrel na rakovinu ale zas nič katastrofálne, len proste to bolo troška divné.
2x som bola na pohreb rodinných príslušníkov a nejako ma to neovplyvnilo, bolo to samozrejme smutné, ale tak je to prirodzené a išlo o starých a dlhodobo chorých ľudí, takže dalo sa čakať.
No a raz, vykračovala som si veselo zo školy, keď som spravila poslednú ústnu maturitu a zrazu predomnou na chodníčku prekrývali policajti takého uja. Aj som sa na chvíľu aj zamyslela, čo sa mu asi mohlo stať a že ráno, keď šiel z domu, tak možno ani netušil, že už domov nepríde, ale tiež to tak býva a neovplyvnilo ma to
@chestnut spolužiak vyliezol na elektrický stĺp, dostal 22kV, zošmykol sa, zlomil si väzy a následne zletel nejakých 8 m dolu, celé som to videl a povedzme, že som sa s tým ešte stále úplne nevyrovnal...
@openmindedfreak ani ja sa neviem vyrovnat s tym ako som videla mrtvolu najlepšieho kamarata...ako este je to kratko, ale na ten pohlad tak ci tak nezabudnem nikdy...tiez samovrazda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nevjem teraz.
A potom je tu príhoda ako som si pomýlila vchod, keď som šla pozrieť na pitvu a namiesto klasického vchodu som vošla do miestnosti kde skladovali asi 20 čerstvých nebožtíkov. Nuž a vtedy mi už nebolo všetko jedno.
Troška väčšiu traumu som mala, keď som videla mŕtvolu dieťaťa (7r), bratranec ktorý zomrel na rakovinu ale zas nič katastrofálne, len proste to bolo troška divné.
No a raz, vykračovala som si veselo zo školy, keď som spravila poslednú ústnu maturitu a zrazu predomnou na chodníčku prekrývali policajti takého uja. Aj som sa na chvíľu aj zamyslela, čo sa mu asi mohlo stať a že ráno, keď šiel z domu, tak možno ani netušil, že už domov nepríde, ale tiež to tak býva a neovplyvnilo ma to