Nakoľko väčšina postáv je nejako výnimočná (charakteristickou črtou, výzorom, talentom, nejakým akčným počínaním si, proste niečím, prečo si zaslúžila byť postavou v danom diele), zatiaľ som sa našla len v postavách typu "Hlavný hrdina sa rozprával s láskou svojho života uprostred rušnej ulice a v dave prechádzajúcom cez neďaleký prechod pre chodcov sa nachádzala dievčina výnimočná len tým, že som ju teraz potrebovala spomenúť ako príklad"
Iné je, pokiaľ by sme hovorili o tom, aká by som chcela byť, tam by bol výber vcelku jednoznačný a konkrétny.
@anzu Ja viem, pretože som raz natrafila na postavu, ktorá presne spĺňala moje predstavy ideálu... A konkrétne to je Galadriel z Pána Prsteňov (múdra, láskavá, dokáže poradiť, pomôcť... odvážna, sebavedomá, rešpektovaná, vcelku dobre vyzerajúca... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Hadzime (z knihy Na jih od hranic, na zapad od slunce od Murakamiho)
Yeon (z filmu Dych)
a mozno aj v Amelie Poulain
Iné je, pokiaľ by sme hovorili o tom, aká by som chcela byť, tam by bol výber vcelku jednoznačný a konkrétny.