Pre mňa určite najlepší hraný seriál, aký som kedy videla (má všetko cez napätie, neustále zvraty, veľmi zaujímavé charaktery postáv, ktoré sa vyvíjajú, pointu, posolstvo, ... Taká geniálna šachová partia, kde dobro a zlo sa navzájom potierajú. A naviac dostupný na slovenskom Netflixe.
Kto má rád Death Note, tak určite odporúčam, keďže som si istá, že serál sa ním nechal dosť inšpirovať.
@thunderstorm@3 Super, verím, že sa ti bude páčiť. Stal sa z neho celosvetový fenomén. Mňa teda z filmovej/seriálovej tvorby zaujme máločo, musí to byť buď niečo veľmi špecifické alebo naozaj výnimočné. Preto je toto aj prvý seriál za posledných asi 8 rokov, ktorý som dokázala dopozerať. Nie že dokázala, ale pozerala som to v podstate asi 3 dni a noci vkuse nedalo sa prestať. Tento rok by mala výsť posledná 5. séria, ale neviem si to úplne predstaviť počas covidu...
Ja som to pozerala v angličtine s anglickými titulkami, aby som sa zase zlepšila v počúvaní hovorenej angličtiny. Španielsky neviem vôbec.
Na to ze je to spanielsky serial tak som bol prijemne prekvapeny. Zozaciatku to bolo fakt celkom fajn davalo to zmysel, zvraty boli super a malo to nejaku logiku, po case strasne brutalne len natahovali a tie zvraty boli uplne typu ako sa kto vyspi tak sa bude dnes chovat proste totalny nezmysel ktory sa len zbytocne natahoval a potom aj vytvorili dalsie 2 serie ktore su prakticky o tom istom to uz bol obrovsky facepalm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kto má rád Death Note, tak určite odporúčam, keďže som si istá, že serál sa ním nechal dosť inšpirovať.
Ja som to pozerala v angličtine s anglickými titulkami, aby som sa zase zlepšila v počúvaní hovorenej angličtiny. Španielsky neviem vôbec.
A porovnavat to s death note je riadne fuj.