chcel by som sa spytat ze ci je podstatna viera vo vasom vstahu myslim to tak ze ked je napriklad baba katolicka ale nemyslim tak ze chodi raz za rok do kostola ale tak normalne ze kazdy vecer sa modli a kazdu nedelu je v kostole a ked chalan by nebol vôb
moj bracho je ateista.jeho zena dost silne veriaca. v celku im to klape. urcili si pravidla co a jak a funguje to. horsie su tie bariery rodicia a podobne..ale ty budes zit s nou a nie jej rodicmi. je to len a len o vas.
zas neviem jak velmi veriacu si myslel. az taku ze najviac ze sex na pridel za zvlastnych okolnosti? tak to by to slo do prdele dost rychlo snad
To závisí od konkrétnych ľudí. Ja si myslím, že pre mňa by to problém nebol. Mne by nevadilo, pokial by moja baba bola veriaca, alebo neveriaca, pozeral by som v prvom rade na iné veci, než je náboženstvo...
Poznám však aj takých ľudí, ktorí si na tom zakladajú, či budú chodiť s niekym veriacim, alebo neveriacim ... nuž to je individuálne.
nje, aj ked samozrejme mohol by tam postupne vzniknut problem,no myslim si ze sa to da zvladnut..ja som verjaca,moj chalan ani velmi nebol, no teraz chodi so mnou aj do kostola..noo ale aj keby nje, nevadilo by mi to..podstatne je to ako sa sprava k ludom a ku mne, a aky je nas vztah.takze nje
ja by som s krestanskym fanatikom v domacnosti nevydrzal nemalo by to zmysel natahovat tak by som si s takou asi ani nezacal ... ale zato moj otec to zvladol a dokonca sam sa stal koli svojej polovicke katolikom takze je to dost individualne zalzi to od vela faktorov ci to ma zmysel alebo nie
Bracho dopadol tak ze po navrate z manzelstva mal o 20kg menej, dodriapane ruky (lebo tahal byvalku z okna dole) a musel sa spamatavat este dalsie 3 mesiace. Jeho zena chcela totiz vyskocit z okna. Kricala nieco v zmysle ze jej znicil zivot (oni sa totiz s jej mamickou nemali radi lebo brat bol neveriaci, a ana dcerku vzdy podpichovala)
Ale moj triedny zo strednej bol tiez neveriaci a zobral si veriacu zenu, teraz veri aj on, chodia spolu do kostala kazdu nedelu a su velmi stastna rodinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zas neviem jak velmi veriacu si myslel. az taku ze najviac ze sex na pridel za zvlastnych okolnosti? tak to by to slo do prdele dost rychlo snad
Poznám však aj takých ľudí, ktorí si na tom zakladajú, či budú chodiť s niekym veriacim, alebo neveriacim ... nuž to je individuálne.
Ale všetko závisí asi od ľudí každý človek je iný, presne aj ľudské vzťahy sú odlišné a nedajú sa hádzať do jedného vreca...
Ale moj triedny zo strednej bol tiez neveriaci a zobral si veriacu zenu, teraz veri aj on, chodia spolu do kostala kazdu nedelu a su velmi stastna rodinka
... ono je to vazne zavisle od ludi