Ak ste nahodou citali alebo citate nejaky historicky roman alebo novelu, v ktorom je vykreslena vtedajsia spolocnost ako kruta a uchylna a aj samotny pribeh je zaujimavy a nemusi tam byt happyend, tak dajte nazvy romanov citala som Večnú Ambru a teraz
@purenarcissismPlamene inkvizície ma strašne nebavili... som tam aj čakala nejakú poriadnu inkvizíciu a nič, len romantická zápletka
A inak... nie je to zas tak historické, lebo to odrážalo vtedajšiu súčasnú dobu, ale bolo to napísané už dosť dávno, tak Zločin a trest alebo Dorian Gray by mohli vcelku vyhovovať... a z vážne historických kľudne aj Chrám Matky Božej.
A... ak sa prekusneš cez pár romantických kecov (ale nie je ich tam až tak veĺa, ako by sa zdalo podĺa filmov), tak potom všetkých milión kníh Angeliky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Aj 5 dielnu sadu od tej spisovateľky.. ale neviem ako sa volajú tie prvé knihy, viem iba že posledná sa volá Pavučina snov.
Vlastne, veľa kníh od Joža Nižňánskeho.
A možno ešte knihy Tarzan a Tarzanov syn.
(okrem tej záhrady tieňov)
áno áno!
A inak... nie je to zas tak historické, lebo to odrážalo vtedajšiu súčasnú dobu, ale bolo to napísané už dosť dávno, tak Zločin a trest alebo Dorian Gray by mohli vcelku vyhovovať... a z vážne historických kľudne aj Chrám Matky Božej.
A... ak sa prekusneš cez pár romantických kecov (ale nie je ich tam až tak veĺa, ako by sa zdalo podĺa filmov), tak potom všetkých milión kníh Angeliky
Ale nie je to veľmi z historickou tématikou, či? To je taká písaná telenovela!
@stmortiis ty mozes. mozem ti potom aj nejake pozicat ak budes hladna po knihach