my,ja a brat, už od malička píšeme zoznam co chceme a dáme to na chladničku..takže sa vždy nechame prekvapiť milujem to..niekedy je fajn vrátit sa raz za čas do detských čias
o väčšine viem. Mama posledné roky stále hovorí, že nám nič nekúpi, že to bude chudobný Ježiško a nakoniec je to stále úžasné A vždy nás niečím prekvapí. Ale odkedy som na výške, nech to znie akokoľvek gýčovo, najväčší darček je pre mňa to, ak som s rodinou a konečne doma.
Prepáčte za spam, ale je premňa veľmi dôležité, aby v mojej ankete » www.birdz.sk/forum/ktory-mob... zahlasovalo čo najviac ľudí. Ešte raz sa ospravedlňujem a dúfam že to autorovi tejto ankety/diskusie nebude vadiť
neviem o žiadnych, a dúfam že to znamená že viem o všetkých
@patofbc@admin - za spam sa neospravedlňuje, spam sa buď nepíše, alebo maže. teda, to tretie závisí od adminov, ale myslím že pri @12 by to rozhodnutie malo byť jednoznačné
mohla som si kupit 2 tricka, nekupila som si ich z trucu lebo mi nechcu dat ani cent pokial to nie je na tie tricka a babka mi prefinancuje cele vianoce co im na moje vianoce dala peniaze.. a nedala ich mne.. tak chcem aby mali aspon blby pocit ze si na mojich vianociach este zarobia
nemám potrebu hľadať ich...je to lepšie, keď neviem čo dostanem..a aj tak to čo chcem najviac na svete sa mi nesplní..takže som vďačná za všetko čo dostanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Aj keď som nechcel žiaden darček,mama na tom trvala.
...tak sa pozri na hodinku
...ved ja nemam hodinku
...aha. chces na vianoce?
...uhm.
...ok.
zahlasovalo čo najviac ľudí. Ešte raz sa ospravedlňujem a dúfam že to autorovi tejto ankety/diskusie nebude vadiť
@patofbc @admin - za spam sa neospravedlňuje, spam sa buď nepíše, alebo maže. teda, to tretie závisí od adminov, ale myslím že pri @12 by to rozhodnutie malo byť jednoznačné
V tom, ako naložím so zvyškom peňazí, mám viacmenej tiež jasno.