O mne si často myslia, že mám asi 15 a mám pritom 19, teda o týždeň. Ale tak isto to hovoria aj mojej mame a sestre. Každý má inú genetiku, nedá sa to zovšeobecniť.
@samuelm20 nedá veru ale na základe vonkajších znakov sa dá aspoň predpokladať ... @myschka ťažko povedať, čo je veľa ... na Slovensku však platí príslovie, že čo je veľa to je málo ...
Ale čakala som niečo také. Ja vždy trafím buď vela alebo málo (jak keby sa dalo trafiť aj inak, teda okrem presne).Neviem hádať vek, lebo v dnešnej dobe je všetko naopak.
to je zavádzajúce lebo na základe toho všetci predpokladali že bude mať viac, aj keď na toľko nevyzerá.
tak mesiac dozadu keď som si obnovovala členstvo v miestnej knižnici tak ma poslala knihovníčka preč, že detské sa vybavuje o poschodie nižšie.
detské je do 15r.
som výsostne potešená T_T
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mam podobny problem a to odo mna vypytaju obciansky aj ked si dam kilo mejkapu :/
@myschka ťažko povedať, čo je veľa ... na Slovensku však platí príslovie, že čo je veľa to je málo ...
Vek tipocat neviem minula keď som tipovala mojej kamaratki suseda topľa som mu o 7 menej
tak mesiac dozadu keď som si obnovovala členstvo v miestnej knižnici tak ma poslala knihovníčka preč, že detské sa vybavuje o poschodie nižšie.
detské je do 15r.
som výsostne potešená T_T
ale inak dobre ma to chytilo má pekný hlas