jj a dokonca ho aj pozeram, a dokonca pozeram aj cesko slovensko ma talent, burlive vino a rodinne pripady, TO JE CO??
ale anketa nebola nutna ja ti poviem ako to je, polovica ludi na birdzi telku nema a nechce a su na to hrozne hrdi, druha polovica ma ale nie dobrovolne proste sa nachadza v domacnosti no nikdy v zivote by ju nepozerali. mozno par je takych, ktori si tam sem tam pustia spektrum alebo ct2. koniec
@h8u Rodinné prípady sú super, ja som to asi pred dvomi rokmi pozerával. Najviac sa mi páčia tí neherci čo tam vystupujú a také úplne sprosté triviálne problémy, ktoré sú ale práve preto veľmi realistické
Môj obľúbení diel je ten, kde si stará teta myslela, že má susedov satanistov
Rodicia maju. Ja na nom max tak filmy pozeravam, ked som doma sama. A tie spominane rodinne pripady ako podmaz pri vareni ale kedze uz tu nebyvam a nevarim tak uz ho nepouzivam.
telku som prestal sledovat pred 4 rokmi. vobec mi to nechyba.secko co potrebujem a chcem si najdem sam na internete. TV je podla mna prezitok dnesnej doby
v podnajme kam sme sa nastahovali bol televizor. Vacsinou je na neho napojeny komp alebo pozerame veci z youtubou cez Chromecast. Ale chcem si tento rok kupit dobru velku telku, asi rovno 4k, k novemu Xboxu co podporuje 4k
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ako mám hlasovať?
Pockat, kto ma TV ten musi pozerat na Hnojku a Narkozu?
ale anketa nebola nutna ja ti poviem ako to je, polovica ludi na birdzi telku nema a nechce a su na to hrozne hrdi, druha polovica ma ale nie dobrovolne proste sa nachadza v domacnosti no nikdy v zivote by ju nepozerali. mozno par je takych, ktori si tam sem tam pustia spektrum alebo ct2. koniec
Môj obľúbení diel je ten, kde si stará teta myslela, že má susedov satanistov