Ani ich nefarbím, ani nežehlím, keďže sú prirodzene rovné, ani nenatáčam, lebo na to nemám čas, ani ich nefénujem a nekulmujem...Ale občas ich ani nečešem a motom sa trochu motajú.
Každopádne najviac žehlením (každý druhý deň 230°C dá zabrať) a potom farbením, hlavne ten peroxid čo som na ne rok a pol dávala... proste... nemám vlasy, mám slamu
žehlenie kulmovanie lakovanie sem tam nejaka ta farbička atď. ale papam nejake vitaminy na vlasy (aj keď nemam šajnu či zaberaju a použivam kvalitne šampony a kondicionery ^^ tak hadam sa to tam aspoň trochu vykompenzuje
nikdy farbene ani melir a podobne veci, raz v zivote zehlene, kulmovanie/natáčanie zbytocnost kedze mam od prirody kucerave vlasy a nepouzivam ani gel/lak a tomu podobne "srandy" =D
@narazuvzdornaa este mam sancu sa dostat do tvojho narucia? mam aj velke veno: kybel z KFC a divadelnu masku. aj nejake tie ukradnute chemikalie sa doma najdu. nooo... nenechaj sa tolko prehovarat.
@h8u Počuj Hejtjú, tých 230°C je úplne zbytočných, neviem čo máš za vlasy, ale ono ti to stačí žehliť si ich na tom najmenšom stupni, ver mi ide to tak isto, len to možno trvá o niečo dlhšie, ale ak ideš pekne pomaly a precízne, tak to stačí dvakrát prejsť a je to
Ja si ich občas farbím, ale to len farbiacím šampónom, už som prešla na hennu, ale včera som to zase porušila a každý deň, teda len keď idem do školy, tak si ich vyžehlím, to je asi tak všetko
@narazuvzdornaa povedzme si rovno, ze nie je co stratit. a navyse... peniaze hybu svetom, zariadis mi nejake plasticke operacie. alebo si spravim sama pred zrkadlom a zadarmo 8)
@hajzelbaba ujasnime si, kto vydržiava koho. Nič okrem vlasovej kozmetiky platiť nebudem.
Ak si ochotná tolerovať moje pravid-..občasné záletky so @stenatko -m a ďalšími, vydržať odlúčenie od hnisavicu (za dobré správanie ho eventuálne prikúpim), vysvetliť mi, kia mater je svetelnosť, a nechať ma nadchýňať sa tvojím nosom..
Postmodernistickú veršovanú Ódu na Nárazuvzdornú stredného rozsahu budem považovať za vopred prijatú žiadosť o ruku.
My sme budúcnosť, čo riadi kumulované heterocykly Kanady
tak nestrácaj čas chodením na vohľady
Ber čo sa ti núka
aj keď nemá hydrofóbnosť polyureta...
...som ochotna tolerovat cokolvek, ak mozem mat na teba taku malicku prosbu: spolu s hnisavicom dokupis aj deadlylivinga. mozes aj v opacnom poradi. budem sa citit istejsie pri tvojom nadchynani sa, pretoze casom ta urcite zaujmu aj ich nosy a ja si budem moct na hodinku -dve vydychnut.
snad si to za taku romanticku ziadost o ruku aj zasluzim.
@narazuvzdornaa 8) dufam, ze uz som tam zapisana... pretoze ako uvedomely a na buducnost mysliaci obcan brigadujem len tam, kde dostanem 100 eur za 8 hodin. nie, nie je to verejny dom.
neničím si ich ničím, nefénujem, nežehlím, nefarbím,nedávam si na ne lak na vlasy, tužidlo, proste skoro nič...len si ich umyjem, dam si kondicioner alebo masku, a potom krem ..
chudatka moje su nicene uz od veky vekov.(amen) farba, styling, niekedy niesu tak rovne ako chcem, niekedy nemaju vlny ake ja chcem, nesusia sa sami do objemu ako ja chcem, taktiez aj gumicky a p♥covinky. ale zato dostanu odmenu. masku a expresnu kuru a obcas tie ampulky ktore su na znicene vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
(Prečo tá predošlá veta vyzerá ako z reklamy na Perwol? )
Každopádne najviac žehlením (každý druhý deň 230°C dá zabrať) a potom farbením, hlavne ten peroxid čo som na ne rok a pol dávala... proste... nemám vlasy, mám slamu
Ale šak čo..
a zehlenie ofiny je na kazdodennom poriadku ked prichadzam do styku s verejnostou
na svoje vlasy som fest namyslená
@hajzelbaba daj si po hube!
Ale že vraj ženskú treba biť, ona už bude vedieť za čo.
takto si vlasy strašne zničíš
Ak si ochotná tolerovať moje pravid-..občasné záletky so @stenatko -m a ďalšími, vydržať odlúčenie od hnisavicu (za dobré správanie ho eventuálne prikúpim), vysvetliť mi, kia mater je svetelnosť, a nechať ma nadchýňať sa tvojím nosom..
Postmodernistickú veršovanú Ódu na Nárazuvzdornú stredného rozsahu budem považovať za vopred prijatú žiadosť o ruku.
Sneh sa už v stodole topí
nárazuvzodrná pod oknom si drepí
Kone behali po poli
a kravy toluén čumákmi čuchali
Svetelnosť je vec fyziky
nechaj ma včleniť do tejto ódy trochu romantiky
Objektívy, ohniská
kde sú niekdajšie pluhy a poriská?!
Gibbsova energia, to je TO, čo nás spojí
len nech náš cit exergónia neopojí
Dúfam, že schodíková forma pásma sa zachová
a interpunkciu pochová
My sme budúcnosť, čo riadi kumulované heterocykly Kanady
tak nestrácaj čas chodením na vohľady
Ber čo sa ti núka
aj keď nemá hydrofóbnosť polyureta...
...som ochotna tolerovat cokolvek, ak mozem mat na teba taku malicku prosbu: spolu s hnisavicom dokupis aj deadlylivinga. mozes aj v opacnom poradi. budem sa citit istejsie pri tvojom nadchynani sa, pretoze casom ta urcite zaujmu aj ich nosy a ja si budem moct na hodinku -dve vydychnut.
snad si to za taku romanticku ziadost o ruku aj zasluzim.
Za toto ti dokúpim aj puberta.
Bože, nielenže to má Nos, ešte to aj ekonomicky zmýšľa
Pokiaľ si samostatne zárobkovo činná, poputuješ do kolónky ,,ideálny partner".
jedine co robim je fenovanie..ale aj to je v poslednom case tak 7x za mesiac
umývaním?
česaním raz za rok