ahojte, prosím vás poradte jednej zúfalej holke
mám mastne vlasy spolu s lupinami, vyskúšané všetko. ak je šampón na mastné vlasy, je to v pohode ale mám lupiny.. ak je šampón proti lupinám, zabere ale sú mastné.. máte niekto už overené niečo alebo rad
skúsil by som nepoužívať žiaden šampón niekoľko týždnov až cca dva mesiace. velkou nevýhodou však je to, že hlavne na začiatku sa všetky tie problémy zvýraznia - budeš mať vlasy mastnejšie a viac lupín. neskôr sa to však napraví a možno zistíš, že je pre teba vhodné nepoužívať šampón vôbec, ako to zistilo mnoho ľudí
Ja som to vyskúšal a zistil som, že mi bolo predsa len lepšie so šampónom a po cca dvoch mesiacoch bez šampónu som sa vrátil k používaniu šampónu. ALE už po prvom umytí boli moje vlasy OVELA lepšie, ako boli kedykolvek predtým pri použití šampónu. Takže pre moje vlasy to bolo ako úžasná očista
kokosový olej skús raz týždenne, na lupiny je super + má veľa iných skvelých účinkov a podporuje rast vlasov a na mastné vlasy, nezmývaj sa často, skús každý druhý/tretí deň a suchý šampón.. časom by sa to malo znormalizovať, lebo ak sa zmývaš denne tak to vlasom neprospieva
Aj ja mám rýchlo sa mastiace vlasy a ešte k tomu lupiny... používam šampóny Garnier fructis, ale žiaden zázrak. A @5 žihľavový šampón som používala, no ten mi nič nepomohol a akurát sa mi horšie česali vlasy no neviem, skús v lekárni a keď nepomôže nič no tak nič
pod značkou garnier fructis predávajú šampón, čo je aj na mastné vlasy, aj na lupiny (svetlomodrá fľaštička). mne inak ten ich klasický proti lupinám pomohol ako jediný, čo som vyskúšala všetko možné aj nemožné...
ale alternatívne nápady ako kokosový olej tiež nie sú na zahodenie
@3 ako si preboha môžeš umyť hlavu bez šampónu?? ako ju odmastíš a zmyješ to tak, aby ti nesmrdela?
proti mastnote bojujem už aj ja dlho, mám extrémne sa mastiace a to ti poviem, že mi nezabralo ešte nič, takže idem na hormóny bohužiaľ... a lupiny podľa toho ako to máš rozsiahle, ale tie sa naozaj dajú zmierniť prípravkami.... ale značku konkrétnu ti už neporadím :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» noshampoo.org
Ja som to vyskúšal a zistil som, že mi bolo predsa len lepšie so šampónom a po cca dvoch mesiacoch bez šampónu som sa vrátil k používaniu šampónu. ALE už po prvom umytí boli moje vlasy OVELA lepšie, ako boli kedykolvek predtým pri použití šampónu. Takže pre moje vlasy to bolo ako úžasná očista
ale alternatívne nápady ako kokosový olej tiež nie sú na zahodenie
proti mastnote bojujem už aj ja dlho, mám extrémne sa mastiace a to ti poviem, že mi nezabralo ešte nič, takže idem na hormóny bohužiaľ... a lupiny podľa toho ako to máš rozsiahle, ale tie sa naozaj dajú zmierniť prípravkami.... ale značku konkrétnu ti už neporadím :/