@stenatko aj mna a ze ked chytim ten sok nech vzdy niekto pri mne je nech mi zavola sanitku ona si asi mysli ze ma sekne o zem vylezie mi jazyk a bude ma triast alebo co.. a pritom tam pisali ze sa prejavuje ako chripka
@malapohroma@stenatko mne mama hovorila, ze tampony sú drahé a len na špeciálne príležitosti, ako ked nemáš na výber a ideš sa kúpať alebo na svadbu tak sme jeden smiešny balíček mali vyše roka
@sandy114 kolko vobec stoja? mne mama ohromne keca o toxickom soku ale kupuje mi lacne a menej kvalitne ako ob co sa to nenasiakava tak dobre dovnutra lebo maju tie drazky rovne a nie zatocene.. ale hlavne ze bla bla toxicky sok a pritom mi k nemu prispieva .______-.
@kika1121 aj ja som sa toho bala ako mensia ale ked som sa odpanila tak to uz nejako prislo normalne.. podla mna je to praktickejsie, uvidis a vyskusas ak to mas slabe tak ani nejako podla mna ti tie tampony netreba, predsa vlozky su zdravsie.. ale ak stale tecies tak je podla mna lepsi tampon, popripade aj kombinacia oboch..
Ja pouzivam menštruacny kalisok ...a je to najvacsia pecka ziadna snurka z tela..len niekedy je nevyhoda ked nie si doma ze si to nemozes preplachnut a na verejnych wc alebo hocikde inde je to nepohodlne a nehygienicke...inak paradna vec aj pri plavani ak ma baba problem s mikozou..co ja mam tak..naozaj sa nemozem stazovat
@malapohroma ja si kupujem tiež z lacnejších a keď ti mám pravdu povedať.. nevidím medzi nimi a OB rozdiel, tie drážky mi pripadajú len ako nejaký marketingový výmysel, lebo keď mám raz ten tampon plny tak až potom pretečie.. nestalo sa mi, že by mi pretiekol biely ...
@kika1121 neboj sa ono to neboli jak tam pisu uvolni sa.. ale ja ako mensia som mala napriklad aj s tym problem ze som absolutne netusila kam to mam strcit, pretoze som nejaku dierku nikdy nenasla ale fakt to neboli, skorej ti to bude prijemne akoby ta to malo boliet
@najivna hej hej budem sa teda snažiť kamoška mala najmenšiu velkosť a ževraj nič nebolelo a zase druhá mala najmenšiu a že bolelo že až kričala takže neviem ako to bude u mňa
@kika1121 ono to mbolet ked si to zle das tak ked to tam budes davat stlac to poriadne hlboko, nech ti to potom nezavadza ale nezabudni vytiahnut snurocku
jednoznačne tampóny, vložky som používala prvých pár mesiacov čo som dostala krámy, ale potom už len tampóny OB, ak vás to bolí pri zavádzaní tak skúste OB pro comfort, tie už teda používam asi 3 roky a ani neviem že mám nejaký tampón, a v pohode aj cez noc, ešte sa mi nič nestalo a keď si pomyslím že by som si mala dať vložku tak mi je zle z toho ako by mi to medzi nohami lietalo
tampóny za každých okolností...jeden krát som musela dať tie vložky lebo na dedine majú niekedy menšie deficity čo sa výberu týka v obchode...a aj to som 3 krát pretiekla...až mi zle došlo...už NIKDY a každý kto má nejaké výhrady k tampónom nech to najprv pár krát skusi..a uplne sa do nich zamiluje
cawte....ja mam doma uz tampony kupene ale akosi sa ich bojim vyskusat....strasi ma ten sok...mam dost zmiesane pocity z nich... Ale zase vlozky mi uz idu na nervy
@mimii123 neboj sa niekoho to bolí,niekoho nie..ale ten šok toho sa neboj teda sa mi zdá že to sa má meniť každých 4-6 hodín a ten šok aby si mala mať by si musela mať v sebe jeden alebo dva celé dni..neviem presne ale nieočo takéto som počula ved si o tom skus niečo prečitať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
nie, fakt sú oveľa pohodlnejšie.
a nebolí to. (pokiaľ ťa teda práve nebolí celé telo z krámov)
niet sa coho bat
to je picovina to nemoze hentak boliet. cize kamaratka si bud vymysla alebo je precitlivena (ale extremne)
nasucho to neni nic moc vyskusaj v najkrvavejsej faze to nebudes ani citit
Drzte palce.