Minulý týždeň som bola na magnetickej rezoznancii si obi2 kolenami.. Dnes mi prišli výsledky.. Z tých odborných slov som pochopila iba to, že mám vodu v obi2 kolenách... Ako sa tá voda dáva preč? Operáciou aleboo iba nejakym zakrokom kde mi len koleno um
vodu v kolene? vieš čo? dávaj si na to rped spaním horčicu a zafáčuj si to (kamarátka si dala na vložku horčiču a nacapila na nohu s kridelkami jej to aj pekne držalo) a po týždni dvoch to budeš mať preč.... nerobím si piču ona sa strane brala toho výberu tak našla na nete toto a pomohlo jej to
ako som ja počula len sa vepchá ihla do kolena vybere...niektorých to strašne bolí a niektorý zasa ie
bratovi tahali...vraj to strasn boli...a potom o tyzden sa mu urobila znova,znovu tahali....doteraz ma problemy s tym kolenom a bolieva ho,hoci vodu uz nema /a to bere aj tabletky/
@emilywolf neboj sa toho, to je hotove za 2 minuty... mna to vobec nebolelo... ale je mozne ze ma to nebolelo preto, ze som to mal po operacii a to koleno bolo uz tak ubolene, ze ten odber vobec necitilo... ale neboj, nic hrozne to nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ako som ja počula len sa vepchá ihla do kolena vybere...niektorých to strašne bolí a niektorý zasa ie
a radsej bez k doktorovi
ale na vodu v kolene pomaha ze vraj obklad horcica + obvez
..kvak..