@66janica6 Ty si krava ? Keď ťa bude nejaký človek zabiť (schválne nepíšem šialenec lebo dôvodov by mal určite viac než dosť a ešte by som k nemu pridal, alebo mu zaplatil...)
Tak budem volať na 112 aby si sa tam nedovolala, krava sprostá...
Ked som bol maly som asi 2 krat volal 112 len aby som vedel ake to je a hned ako sa ozvala operatorka som polozil... nechcel som zbytocne blokovat nejaky naliehavy pripad
Nechápem prečo si decká myslia, že je to strašná sranda. Neviem koľko z nich by si to myslelo aj keby oni potrebovali pomoc a práve by mali na linke niekoho takého, kto robí to čo robili predtým oni.
volal som, ale ked po všetkych prepojeniach a po vypočuťi elektronickych nahravok som sa k niekomu dostal, tak ten človek umieral na zemi, v tom momente by som všetkych co su v 112 postrielal
ja ked som volala tak to bolo v case ked 112 este strajkovala, takze som sa nedovolala a hasicom sme sa tiez nedovolali... tak sme isli dalej a nechali sme ohen ohnom, nech ho riesia iny, ked my sa dovolat nevieme
@sibbonah@adinqa V tej chvili bola aj tak horsia moja zbabelost ako ich neschopnost Ale co uz stalo sa, kamaratovy sa rany zahojili a dufam ze operatorka si aspon nastudovala do buducnosti ulice v meste
Ale aj tak pripady 112: "Vy potrebujete pomoc ? To vazne?" Alebo ked si v banke chcem vybrat ucet : "Ja vam mam dat vase peniaze?" su s odstupom casu na zasmiatie len dufam ze v ten vecer nepotreboval na tu ulicu niekto neodkladnu zdravotnu pomoc a slecnu operatorku napadlo si nastudovat ulice v meste pre pripad ze by niekto na 112 zavolal aj kvoli tomu ze je v nudzi
raz keď som mala 10 rokov moja kamoška išla z vykúreného bytu do chladného zimného počasia a náhle asi po piatich minútach sa začala dusiť a odpadla . tak som sa snažila nepanikáriť a vytočila som 112 ... a keď som ju prišla navštíviť do nemocnice tak mi povedali že má alergiu na chlad. že vraj to spôsobuje rýchle presunutie z tepla do zimy a zo zimy do tepla .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Tak budem volať na 112 aby si sa tam nedovolala, krava sprostá...
....
a vytočí, takže sa nemám čoho báť keby náhodou
Ale aj tak pripady 112: "Vy potrebujete pomoc ? To vazne?" Alebo ked si v banke chcem vybrat ucet : "Ja vam mam dat vase peniaze?" su s odstupom casu na zasmiatie len dufam ze v ten vecer nepotreboval na tu ulicu niekto neodkladnu zdravotnu pomoc a slecnu operatorku napadlo si nastudovat ulice v meste pre pripad ze by niekto na 112 zavolal aj kvoli tomu ze je v nudzi