Otázka hlavne asi na dievčatá. Ako by ste si vysvetlili keby niekto (osoba mužského pohlavia) býva neďaleko vás, voláva vám skoro každý deň aj zo polhodinku, v pohode sa stretáva s inými kamarátmi a kamarátkami, no s vami ako keby sa mal problém stretnúť
a tak poviem ti to z mojho pohladu, aj som tiez so zopar chalanmi volavala , aj hodinu a dlhsie, ale nechcela som sa s nimi stretnut z dovodov: 1)nenavidim ist na rande, je to pre mna muka 2)je to len kamarat a bojim sa toho, ze by sa o nieco pokusil a teda by som ho sklamala 3)mam pocit, ze by mi s nim vonku nebolo moc dobre
, ale nevravim, ze to tak musi byt, to je len moje subjektivne
prosím vas mohli by ste mi pomoct v sutazi..tak isto sa do nej mozte zapojit i vy ..
NACITAJTE STRANKU..zobrazi sa vam tam notebook..a tam dole pod tým vianočným stromčekom je DAROVAŤ OZDOBU ..na to kliknite..veľmi mi tým pomôžete a budem vám moc vďačná...
@lintu ja som mal takú susedu... tu vypisovala, a keď som s ňou chcel ísť von tak nie... aj keď mala čas... tak som usúdil, že je piča (som chuj, ja viem, len do mňa... Haters gonna hate)
som nejakého podobného názoru ako vy rozmýšľala som nad tým, že možno len nemá momentálne čas na nejaký vzťah, tak sa mi nechce moc ukazovať na oči, aby nedával zbytočné nádeje, resp. možno on sám sa bojí, že potom by nič doma neurobil predsa len, stretávať sa s niekým je o niečo záväznejšie ako volať s niekým však veriť treba aspoň niečomu, keď už ničomu...no nie?
áno, dalo by sa to vysvetliť aj takto...ale...neviem ako to bolo v tvojom prípade, ale v tom mojom voláva len on mne a ja stretnutie rada uvítam...možno sa ma fakt bojí ale veď ja predsa nehryziem
to záleží i od toho, aká bola tá suseda stará možno sa len hanbila ísť s tebou na verejnosť a možno si z teba robila len srandu....za počítačom sú všetci odvážnejší
účty si bude platiť ten kto na to má a kto sa bojí ísť von ale inak je to stokrát lepšie naživo, keď toho dotyčného človek môže vidieť ako len takto cez sluchátko...už sa len modlím nech neprejdeme ešte niekam na net za chat
Nema zjavne o teba zaujem.. nepritahujes ho a nexce aby si si nieco pod tym namyslala ,nedajboze, keby suhlasil so stretnutim .. bere ta skor ako "kamosku na volanie" nez ako potencionalnu buducu priatelku.
mne sa to tiež párkrát stalo.. proste je mu niekto prednejší ako ty, to je všetko. A to s tým volaním.. možno si chce nechať zadné dvierka, keby náááhodou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tak ako ja neviem, keby si mu bola úplne ľahostajná, nezabíjal by to málo času, čo má, aby ti toľko vyvolával.
ale ja som asi prototyp osoby zmýšľajúcej úplne opačne ako zvieratko s názvom chlap, takže... môže to byť aj niečo úplne iné
, ale nevravim, ze to tak musi byt, to je len moje subjektivne
asi by aj mal zaujem sa stretnut ale proste caka na spravny cas
prosím vas mohli by ste mi pomoct v sutazi..tak isto sa do nej mozte zapojit i vy ..
NACITAJTE STRANKU..zobrazi sa vam tam notebook..a tam dole pod tým vianočným stromčekom je DAROVAŤ OZDOBU ..na to kliknite..veľmi mi tým pomôžete a budem vám moc vďačná...
som nejakého podobného názoru ako vy rozmýšľala som nad tým, že možno len nemá momentálne čas na nejaký vzťah, tak sa mi nechce moc ukazovať na oči, aby nedával zbytočné nádeje, resp. možno on sám sa bojí, že potom by nič doma neurobil predsa len, stretávať sa s niekým je o niečo záväznejšie ako volať s niekým však veriť treba aspoň niečomu, keď už ničomu...no nie?
@acvd43xa7w
áno, dalo by sa to vysvetliť aj takto...ale...neviem ako to bolo v tvojom prípade, ale v tom mojom voláva len on mne a ja stretnutie rada uvítam...možno sa ma fakt bojí ale veď ja predsa nehryziem
@smajdalf
to záleží i od toho, aká bola tá suseda stará možno sa len hanbila ísť s tebou na verejnosť a možno si z teba robila len srandu....za počítačom sú všetci odvážnejší
@interrupcio
účty si bude platiť ten kto na to má a kto sa bojí ísť von ale inak je to stokrát lepšie naživo, keď toho dotyčného človek môže vidieť ako len takto cez sluchátko...už sa len modlím nech neprejdeme ešte niekam na net za chat
mne sa to tiež párkrát stalo.. proste je mu niekto prednejší ako ty, to je všetko. A to s tým volaním.. možno si chce nechať zadné dvierka, keby náááhodou.