Ahojte chca by som sa opytat ci tu je niekto, kto studuje na pedagogickej?? Chcela by som ist na pedahogicku (ucitelstvo1-4 rocnik ZS ) ake si mam vybrat volitelne predmety? A z akych predmetov mam maturovat?? Je potreba aj maturita z Matrmatikyy??
občianska/náuka o spoločnosti a asi biológiu by som si dala alebo matematiku.
ak nechceš umrieť na ubifľovanie sa tak matiku (aj keď ja umieram aj pri tejto kombinácii)
a šak popýtaj sa výchovného poradcu : )
Spolužiačka si tiež dáva prihlášku na tento odbor a maturovať ide z nosky a dejepisu, ak sa nemýlim. A maturitu z matiky ti netreba. (Ale nechcem trepať somariny, myslela som, že ak chceš učiť na 1. stupni ZŠ, tak budeš musieť študovať všetky predmety z 1. stupňa, ale zase kade-tade po fórach riešia kadejaké kombinácie a čo ja viem čo... ešteže mňa vôľa učiť pred dvoma rokmi prešla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
občianska + niečo (asi geografia.. alebo biológia)
a maturita z matiky myslím nie je povinná, ale tak určite ti pomôže, lebo na vysokej potom budeš mať aj dačo s matikou
ak nechceš umrieť na ubifľovanie sa tak matiku (aj keď ja umieram aj pri tejto kombinácii)
a šak popýtaj sa výchovného poradcu : )