Ahojte Dneska som chviľu po polnoci začala vracať.Najskôr to bola klasika, obsah žalúdka sa my vyprázdnil. Potom som si trochu pospala, no problem prišiel ked ma začalo znovu naťahovať aj ked už nemalo z čoho.Po pár hodínach sa to ešte zhoršilo a ked
tak ono je normálne, že keď začneš grckať, tak to nejde len tak zastaviť.
ja mávam bežne každý rok v období, kedy to má každý druhý človek v škole, takéto virózy a normálne, dva dni grcáš, potom máš dva dni sračku a koniec.
to, že máš triašku, by som pripisovala tomu, že si sa celá vygrcala a vtedy je proste telo chúďatko unavené a je mu zimka
zdravim ta, problemy s vracanim mam od malicka. Vracanie je obranny system tela, chapem ze si dehydrovana a hladna, bolia ta klby a cele telo, avsak musis to vydrzat, ovlazit si pery ak mas suche a iba oddychovat. Mozno zacnes vracat aj zlc, to je posledna faza. Idealne je zacat mastnou slepacou polievkou (bez zeleniny, bez slizov, proste iba vyvar). Najlepsie je to po 24 hodinach od posledneho vracania, dovtedy je zaludok dost podrazdeny, ak ti neprijma cistu vodu do 24 hodin, este to nieje v poriadku, treba proste pockat.
ono aj aj ja to tak mávam, že keď raz začnem grckať, potom už grckám celý deň, a ide zo mňa aj voda.. musíš len prečkať, ale aj tak musíš piť vodu aby si nedajbože neodpadla, keď bude dehydrovaná.. a ešte k tomu si aj nič nejedla.. veľa oddychuj, lež, nenamáhaj sa a pokús sa spať.. prejde to určite.. a pi vodu! keď ti bude lepšie skús nejakú polievku, prípadne čaj, piškóty..
zažil som raz skoro to isté a na tvojom miete by som dnes bol čisto len na vode a pil ju po drobných dúškoch a prvé jedlo skúsil až zajtra a to aj tak len nejaké sucháre
klasicka viroza, vracanie trva obycajne 1 den, pricom sa mozes citit malatna ako pri horucke, najlepsie je si kupit probiotika a tie brat este cca 5 dni po a samozrejme jest dietnejsie a neradim ti moc zeleninu/vlakninu, z toho strasne nafukuje
@zajkousko
Jasné a bratranec s ktorým som včera celý den bola dostal cukrovku tiež ?
Vážim veľa, ale cukrovka to nieje bola som cca pred mesiacom na krvy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja mávam bežne každý rok v období, kedy to má každý druhý človek v škole, takéto virózy a normálne, dva dni grcáš, potom máš dva dni sračku a koniec.
to, že máš triašku, by som pripisovala tomu, že si sa celá vygrcala a vtedy je proste telo chúďatko unavené a je mu zimka
@tunnel
Nepila som ani kvapku . Je to dajaka vyroza, lebo bratranec s ktorým som včera bola ma skoro to isté..
Ja by som aj pila, ale vždy ju po chvili vygrcam :-I
a koľko vlastne vážiš?
Jasné a bratranec s ktorým som včera celý den bola dostal cukrovku tiež ?
Vážim veľa, ale cukrovka to nieje bola som cca pred mesiacom na krvy.
no ak aj on je na tom zle, ste sa priotrávili jedlom...
do lekárne kúpiť nejaké tabletky, tam ti poradia...
nejesť, nepiť, treba vydržať do rána a začať sa liečiť
ak by priháralo už teraz, volaj pohotovosť, v špitáli ti urobia vyšetrenia a budeš na čistom, ja by som neváhal
a hríby ste ejedli?