ahojky potrebujem pomoct ... ako maam presvedčiť našich aby mi začali dávat vreckové? ked sa ich opytam že prečo nie povedia LEBO!! niesom taka že rada utrácam peniaze tak neviem v čom je problém help!!
ja vreckové nedostávam.. ani som nikdy nejaké pravidelné vreckové nemala..naši mi dajú, keď potrebujem..
ale tak, neviem odkiaľ som mala peniaze keď som mala 14 jaj no, od 14 som roznášala noviny, až do 18, tak som si zarobila sama a občas mi dali asi naši len tak..
@pelendrek1 nooo mozno ti nedavaju lebo nemaju dost penazi..ak maju mozno je to preto lebo sa boja ze si ako dnesna skazena mladez..a ze to minies na alkohol ci cigarety....skus im rozumne dohovorit, ze peniaze budes minat iba na to najnutnejsie a tak...
nemam ani potuchy ci to zaberie ale za pokus to stoji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
keby ti povedali normalny dovod tak som tycho, ale dovod LEBO je fakt uzasny
fakt by som mala zacat trosku rozmyslat lololo
vreckove=peniaze
Ak som na niečo potrebovala keš, vypýtala som si a mala som alebo skôr- počkala som do narodenín/menín/vianoc a dostala som to
ale tak, neviem odkiaľ som mala peniaze keď som mala 14 jaj no, od 14 som roznášala noviny, až do 18, tak som si zarobila sama a občas mi dali asi naši len tak..
nemam ani potuchy ci to zaberie ale za pokus to stoji...
/v najhorsom pripade su lakomi /