Poprosila by som Birdzákov o osobnú skúsenosť s vredom na tvári (to je to veľké, červené, bolestivé, nafúknuté ako vlašský orech a keď to vytlačíte, nejde z toho hnis) - ako sa ho zbavili. Ide o to, že ho tam mám už skoro tri týždne, nebabrem si ho, ani n
počkať, dokým sa to vstrebe, iné mi na to nepomohlo, inak tom to ešte mazala pytiolom (čo je vlastne asi to isté ako ten sudocrem) a to mi aj kožní kedysi radila
@idiotproof ja len podľa toho, že aj jeden aj druhý je na zapareniny a hlavne, keď za tým nasledovala čiarka a masť s ichtamolom, som myslela, že to patrí k tomu, lebo pityol ichtamol obsahuje, neštudovala som zloženie
@stenatko neviem, dlho som nekupovala, no na nete písali 1,50€, 1,70€
@padres nemam presne ten, ale typ starsi, no predpokladam, ze to zlozenie bude to iste u mna to aspon zmierni opuch, a zacervenanie... bud sa mi z toho spravi taky "maly biely" na vytlacenie alebo neako vyschne... ale vzdy lepsie, ako keby som si na to nic nedal
@ohavnost Nevytláčať ? Prečo ? Mne keď sa ničo také prihodí tak to riešim ešte v rannom štádiu zoberiem ostrú ihlu a aplikujem na inkriminované miesto tak 5-8 mm hlboko nikedy keď je hnis stuhnutý veznem hrubšiu ihlu. Je to síce niekedy bolestivé a stane sa že to treba spraviť 2x behom 1-2 dní ale má to okamžitý výsledok hneď na druhý deň to odpuchne prestane hnisať a nebolí to a po 3 - 4 dňoch je úplne po probléme
@santo89 nie som masochista (iba občas) v živote by som si toto nerobila, mám dosť, keď to škrečkom musím spraviť... a ja to natriem a za deň, dva (podľa toho aké je to veľké) to už nemám
a ak môžem niečo odporučiť, čo som nedávno skúsila s tým, že "nebude fungovať, čo už." a na moje veľké počudovanie, to skutočne funguje! neverila som, že niečo z drogériových liečiv na akné, a niečo od takej značky, môže fungovať.
Essence PureSkin anti-spot patches. sú to také neviditeľné nálepky, čo si dáš na noc a ráno dáš dole. Mne neuveriteľne pomohli!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak to máš už tak dlho a nič nepomáha skús iného doktora @stenatko
a ano, pytiol by mal pomoct.. inak sa s tym neda robit nic..
@stenatko neviem, dlho som nekupovala, no na nete písali 1,50€, 1,70€
» www.ryor.cz/settings/sett.r...
sa mi zda ze to je cesky vyrobok tak sa ani necudujem
a ak môžem niečo odporučiť, čo som nedávno skúsila s tým, že "nebude fungovať, čo už." a na moje veľké počudovanie, to skutočne funguje! neverila som, že niečo z drogériových liečiv na akné, a niečo od takej značky, môže fungovať.
Essence PureSkin anti-spot patches. sú to také neviditeľné nálepky, čo si dáš na noc a ráno dáš dole. Mne neuveriteľne pomohli!