Obchodna, ale s vacsim dorazom na matiku, napr. doucovania. Ale len ak chces fakt 100% ist potom na ekonomiku, aby si nelutoval/a ze sa s obchodnou dalej nepohnes lebo ta to nebavi
Ja som napr. chodil na elektrotechnicku priemyslovku. Na vyske som musel sice vela veci dohanat (hlavne uctovnictvo), ale nie je to nic, co by sa nedalo zvladnut.
Ja som chodila na OA a podla mojho rocniku ktory uz vacsinou osidluje v tychto casoch urad prace alebo pokladne v hypermarketoch sudim ze gymko OA ti da dobre zaklady pre teoreticke predmety ktore su totalne primitivne aj s celym uctom to dobehnes za mesiac aj to predbieham zatial co s matikou z OA si mozes piskat a budes potrebovat vela namahy na to, aby si zvladla vysokoskolsku matiku. Ak sa nechces takmer cele studium prehryzavat tazkou matikou len tak fakt odporucam gymko
jj, asi gymko - aj kvoli tomu ze matiku tazsie dobehnes ako ucto tak jak ti pise @7 + este si tym das nejaky ten rocik na rozmyslenie ci naozaj ta ekonomicka bude to prave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som napr. chodil na elektrotechnicku priemyslovku. Na vyske som musel sice vela veci dohanat (hlavne uctovnictvo), ale nie je to nic, co by sa nedalo zvladnut.