Takže, v prvom rade nepotrebujem vedieť čo kedy kde ako, ale skôr z toho pohľadu by mi mohli kompetentní napísať , že čo presne mám čakať od tohto odboru, o čo tam ide a podobne.
Sledovala som si už aj predmety aké tam sú(na SR som to našla
teda, ja viem len, že u nás na Masárne niečo také je, ale moc o tom neviem ale minule som čítala na blogu niečo o archivároch, ale to je asi dačo iné, než ťa zaujíma.
ja študujem vec v Žiline. náš odbor "Knižnično-informačné štúdiá" a zameranie "Mediamatika a kultúrne dedičstvo". je to na fakulte prírodných vied. myslím že študujeme užitočnú vec, ktorá žial ale nieje v povedomí budúcich vysokoškolákov tak rozšírená. ak ťa to zaujalo, prečítaj si o mediamatike na » fpv.uniza.sk/www/index.php?o...
naše štúdium má dosť široký záber, filozofia, dejiny, ekonómia, knižničné vedy, informačné vedy. študujem tu tretí semester a stále neviem čím novým nás prekvapia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
teda, ja viem len, že u nás na Masárne niečo také je, ale moc o tom neviem ale minule som čítala na blogu niečo o archivároch, ale to je asi dačo iné, než ťa zaujíma.
alebo si to s niekym mylim aj ja si tam davam prihlasku (poistnu), beru na priemer vsak? a je to aj v presove tento odbor.
takze ludia, hlaste sa, chceme vediet
a neviem ako je to tam s priemerom, čo sa týka BA ,pokiaľ viem, tam chcú všeobecný test nejaký a do Brna to isté myslím, čo je dosť pozitívne pre mňa
a áno, áno, povedzte mi o čo vlastne ide!
naše štúdium má dosť široký záber, filozofia, dejiny, ekonómia, knižničné vedy, informačné vedy. študujem tu tretí semester a stále neviem čím novým nás prekvapia