Čaute decká,.. keď ste opití ..alebo už lechce vytriezvení,.. ako to maskujete pred rodičmi? viem, že pomáha chleba,vela vody,.. alebo silná káva s citrónom.. kamoška si trošku upila a teraz "lechce smrdí" ,tak jej ešte idem písať sms pre istotu.. mám u
ono je fajn keď sa človek chce rozprávať s alkoholikom a na začiatok fóra napíše čaute decká byť alkoholik v 15tich značí buď demenciu alebo retardáciu čiže v podstate to isté a ty si tak či tak kajlavá.
Hlavne keď sa tu pýtaš ako to maskovať pred rodičmi pretože väčšina alkoholikov dávno s rodičmi nežije a to že ty si raz za čas vypiješ neznamená že si alkoholik pretože alkoholizmus je dosť silná závislosť.
Ale skús si dať facku /v tvojom prípade sa kľudne môžeš aj kopnúť do hlavy/ malo by to pomôcť
Alkohol som skúšal, to je jasné, ale nikdy som o sebe netvrdil že som alkoholik.
Nikdy som nepil nejak často, teraz už pijem fakt len príležitostne a keď pijem tak sa viem ovládnuť, nikdy sa neopijem tak aby som si robil verejnú hanbu a nikdy som sa neopil tak aby som to musel maskovať pred rodičmi keď som mal 15.
Nepokazilo sa vo mne nič, v človeku sa nepotrebuje niečo pokaziť aby začal s pikom, stačí keď si človek jedného pekného dňa zmyslí že je herkules a že prečo by mal ostať závislý keď to raz vyskúša
Neviem. Nech si dá žuvačku a poriadne na seba nastrieka voňavku a nech ide hneď do izby spať, alebo ešte na chvíľku na komp. Alebo najlepšie by bolo, kebyže sa ide hneď osprchovať!
A ešte lepšie by bolo asi nepiť ... Ale tak nevadí.
veľmi ti neporadím vzhľadom k tomu, že som ešte opitá nebola a zrejme ani tak skoro nebudem, keďže alkohol nepijem... vlastne poradím ti: nepi a ak už piješ, tak pi aspoň s mierou
ach no nasi spali a ked sa zobudili ... tak som zalahla.. ale sa mi nestalo... ze by nieco zle bolo
ked ma uz nasli... tak som vzdy bola len pripita a bud som spadla na schodoch alebo som nieco niekam netrafila to je take decentne...
ked som grciavala tak vacsinu casu mali pustenu hudbu cize nepoculi...alebo vies ako som povedala boze mne je tak zle...az som vygrcala tie ranajky..a kludne som mohla odlezat cely den v postielke
az prvy raz mi mama drzala hlavu v 19 to som uz nezamaskovala
ja sa pred rodičmi skrývať nemusím, keď idem na ekšn, kde je predpoklad niekoľkých promile v krvi, v čase môjho príchodu domov rodičia už dávno spia.... a mne osobne pomáha riadna sprcha, umyť si zuby a ešte pred zaľahnutím vypiť pol litra vody s ibalginom - a spať, spať, spať
taak mi sme pili dokonca raz v skole no a co...ja som to zajedala chlebom ..viem je to blbe ale nic zo mna nebolo citit aminule kamoska ziedla cesnakovy pagac ci ako to mam nazvat a nebolo to z nej citit...sice vidno to trosku bolo
Na mňa nezaberá absolútne nič. A čudujem sa vtedy ľuďom že sa ku mne priznávajú. Preto UŽ nepijem. Načo je to dobré? MNE osobne to robí len a len problémy.
ja ked som pila a mala som dojst domov ked nasi este nespali, ta som sa vyzula a hned zamierila do izby ... nastastie som nemusela prejst okolo nich ... kde som sa hned prezliekla aby nebolo citit cigarety a sadla si ku kompu a ked nasi spali, isla som do sprchy ale to bolo uz par rokov vzad dnes mama neriesi ked dojdem domov opita
tak aby si vedel @schizoofrenik ja nepijem ..a Fórum je na to,aby sme sa pýtali ak niečo nevieme a radili si,.. takže ak toto nemáš v pláne,tak sa prosím ťa vôbec nevyjadruj ďakujem pekne.
@lawey .. ja viem, že káva odvodňuje a keď si opitý nemal by si ju piť ale iba vodu aby si zriedil alkohol v krvi ,.. ale poznám aj taký prípad ,že si dala silnú kávu s citrónom a za polhodinu bola triezva
A LUDIA -> JA NEPIJEM ,.. Ak by som pila a chcela sa vám na to opýtať, tak by som sa to pýtala za seba a nie za za kamošku.. a inač určite by tam boli nejaké gramatické chyby atď.
Myslím, že po skúsenostiach s pár "kamošmi" sa piť najbližšie nechystám.. kedže som sa ešte neopila a pri pohlade na nich,ma chuť na alkohol rýchlo prešla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a úplne stačí aj 5 cez papuľu.
to bol teda asi divoký žúúr
ach deti.. nepite
Hlavne keď sa tu pýtaš ako to maskovať pred rodičmi pretože väčšina alkoholikov dávno s rodičmi nežije a to že ty si raz za čas vypiješ neznamená že si alkoholik pretože alkoholizmus je dosť silná závislosť.
Ale skús si dať facku /v tvojom prípade sa kľudne môžeš aj kopnúť do hlavy/ malo by to pomôcť
jablko by ušlo
ale vzhľadom na kombináciu čas - vek sa mi najviac pozdáva @popolcek - ine riešenie
Nikdy som nepil nejak často, teraz už pijem fakt len príležitostne a keď pijem tak sa viem ovládnuť, nikdy sa neopijem tak aby som si robil verejnú hanbu a nikdy som sa neopil tak aby som to musel maskovať pred rodičmi keď som mal 15.
Nepokazilo sa vo mne nič, v človeku sa nepotrebuje niečo pokaziť aby začal s pikom, stačí keď si človek jedného pekného dňa zmyslí že je herkules a že prečo by mal ostať závislý keď to raz vyskúša
ja mozem prist s 14promile a nikto mi nepovie ani pol slova
@laraxtheking : :
A ešte lepšie by bolo asi nepiť ... Ale tak nevadí.
Minulý rok som sa opila. Na druhý deň zo mňa razilo jak zo suda. Tak som cestou domov z vlakovej stanice do seba tlačila cesnakové pagáče a pomohlo to
ale síce aj to je spôsob vytriezvenia
a ak z teba razí na pol metra, môžeš si dať akurát žuvačku a dúfať...
ked ma uz nasli... tak som vzdy bola len pripita a bud som spadla na schodoch alebo som nieco niekam netrafila to je take decentne...
ked som grciavala tak vacsinu casu mali pustenu hudbu cize nepoculi...alebo vies ako som povedala boze mne je tak zle...az som vygrcala tie ranajky..a kludne som mohla odlezat cely den v postielke
az prvy raz mi mama drzala hlavu v 19 to som uz nezamaskovala
A v 15, čo ja viem, tiež som to asi moc nemaskoval, rodičia nie sú blbí.
maskovať? úha jaky soc
Cesnak , cibula ....
A LUDIA -> JA NEPIJEM ,.. Ak by som pila a chcela sa vám na to opýtať, tak by som sa to pýtala za seba a nie za za kamošku.. a inač určite by tam boli nejaké gramatické chyby atď.
Myslím, že po skúsenostiach s pár "kamošmi" sa piť najbližšie nechystám.. kedže som sa ešte neopila a pri pohlade na nich,ma chuť na alkohol rýchlo prešla..