išiel som prednedávnom ešte systémom - spať o druhej ráno - vstávať po šiestej - samozrejme v škole som bol zničený a všetko som prespal
teraz som začal chodiť spať o 11 a je to super, ráno vstanem o 15 minút skôr nech si urobím a vypijem kávu, v škole fungujem normálne a telo si tak rýchlo zvyklo na ten luxus že o 11 už som unavený
najlepsie obdobie som mala, ked som bola schopna ist spat pred polnocou a do prace isla na 6:30 s tym, ze po polhodinovom oddychu som mala cely den este pred sebou :>
Nenavidim ranne vstavanie... to je vzdy take nutenie sa ... lebo som nocny tvor... ale zase radsej vstanem skoro a pridem skorej... lebo neskor vstat ist do prace, prist az vecer..to je total zabity den u mna...
ja chodim neskoro spat, mega skoro vstavam a chodim neskoro domov proste fakt tak o polnoci az 1 rano idem spat, po 5 vstavam a odchadzam a domov pridem o 10 vecer
ale to len ked robim, ked mam volno tak ok ale tiez sa snazim vstat skor a zacat skoro s povinnostami
vyhovovalo mi vstavat o piatej a byt v skole o siedmej. teraz chodim na osmu a je to strasne. neznasam preplnenu mhd, vsade same deti uskriekane, vsetko meska a este aj prsalo posledne dva dni dneska uz som sa nasrala a isla na siedmu a radsej si hodinu citala, ako by som mala absolvovat tu torturu
@scimitar101 Vždy, počas školy aj počas práce som mal problém chodiť skoro, teda pred polnocou spať. Zvykol som si na to a už sa to ťažko mení, hlavne keď mám teraz prácu do ktorej chodím zväčša na 12-tu.
Ja si zvyknem robit rozvrh tak, aby som zacinala najskor o 9, aj to je tortura. Zvycajne som zacinala o 11 alebo o pol 1, aby som rano nemusela vstavat. A potom som radsej bola do vecera v skole. Teraz 2 dni zacinam o 7:30 a ide ma porazit, neznasam ranne vstavanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
teraz som začal chodiť spať o 11 a je to super, ráno vstanem o 15 minút skôr nech si urobím a vypijem kávu, v škole fungujem normálne a telo si tak rýchlo zvyklo na ten luxus že o 11 už som unavený
ale to len ked robim, ked mam volno tak ok ale tiez sa snazim vstat skor a zacat skoro s povinnostami
inak som na tom podobne ako @levantine
Nie síce preto, že by som sa rád biflil, ale inak nestíham všetko, čo chcem stihnúť (prácu, školu, kamarátov)
ja vstávam väčšinou 6:35 a prichádzam domov okolo 15:45