v prvom rade som neveriaca, takže rozhodne nie, ani do žiadnej sekty podobného typu, lebo takéto veci ani nemajú zmysel, to už potom radšej pridať sa k červenému krížu, KKK, skautom, greenpeaceákom alebo najlepšie ku pastafariánom
Keď ho nechceš stráviť zmysluplnejšie .. tak choď do toho.. ale priprav sa .. že ako keby si sa všetkého vzdal a musíš sa venovať len tomu. Ale keď ťa to najviac baví , a vieš si predstaviť tak život, tak do toho.
Ano premyslala, ale len cisto z toho dovodu, ze by som bola oddelena od tych kazdodennych picovin a mala.cas sa viac zamyslat nad zivotom, a popri tom by som mala stravu a strechu nad hlavou zabezpecenu. Ale nie preto, lebo nie som stotoznena s vierou ako sa vykresluje v biblii.
Ano a poviem presne bolo to roku asi 2008 chcel som vstupit do noviciatu do rehole Verbistov SVD. Pritiahli ma priklady ostatnych ktori tak ucinili. Niektori z rehole aj co som poznal odisli. Potom som si to rozmyslel a treti krat som sa hlasil do knazskeho seminara. Bol som tam rok. Nadherny čas, hoci v niektorych medziach dosť kruty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kto vyhral?