Je toto podľa vás normálne ? Asi pred pol rokom som tu písal diskusie a ankety nato, aký mobil si mám vybrať navrhovali ste mi už dosť mobilov ale ja som si stále nevybral,na svete je teraz toľko mobilov že to sa proste z tej širokej ponuky ani vybrať
treba mat kvalitny dotykovy displej... ja mam nokiu 5800 xpress music, no nie som s tym displejom vobec spokojny...uplne blby : ale mam aj iPod touch a tam je ten dotykovy displej uplne skvely!!!
podla mna mobil s najlepsim dotykovym displejom je iPhone
Urcite nie Nokiu 5800 ani ziadne lg , samsung alebo iPrd skus HTC ale odporucam ti SE Xperia X10 fakt super mobil , ma to android co je velke plus , jedine co tomu chyba je radio a xenonovy blesk
@kikhuska002 ja nemám dotykový, ale končí mi akcia a chcel by som skúsiť, i keď si podľa navigácie, čo mám, myslím, že je to dosť nepraktická a nespoľahlivá hovadina. preto chcem vedieť ako to skutočne je. ale ako píše @peterkoo , je možné, že treba hľadať medzi kvalitnejšími značkami alebo typmi.
Ja htc neodporucam ziadne , len som povedal ze aj oni maju dobre telefony , aj iPhone sa celkom da ale najlepsi /podla mna/ je SE xperia x10 , ten stoji okolo 450 eur , no a najvacsia sranda je /neviem ci ja som taky zaostaly , alebo co / ze to ma 1ghz procesor
Ja by som sa tiež vrátila radšej k normálnym tlačítkovým telefónom. Dotykovka je na mňa príliš taká luxusná. Bojím sa ju aj vláčiť von, že sa rozbije. A robí mizerné fotky.
Ach, čo by som dala za svoj starý hudobný telefón SE W800i...
tak toto je pre všetkých, ktorí chcú dotykovku: Nebojte sa že sa vám nebude dariť, ja mám Samsung star a hneď v predajni, keď som ho skúšala, vedela som, že jak sa na tom robí. Takže nebojte sa ničoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
podla mna mobil s najlepsim dotykovym displejom je iPhone
ty co uz dotykove maju veľa z nich hovori že je to hovadina
ale ja stale trvam na tom že chcem dotykovy
@kikhuska002 asi to nebude tým že máš dotykový mobil
Ach, čo by som dala za svoj starý hudobný telefón SE W800i...
Najlepšie dotykové aj tak Iphone, ale sú to shity, jedine tento najnovší sa im tuším akotak vydaril (ikeď neviem čo to má aký foťák).
Inak som počula, že aj HTC sú dobré..