hej ja som si vyberala len základnú nie..ale keby som mohla tak by som si tu ístú základnú vybrala do ktorej som chodila veď bola najbližšie..a na strednú som chcela ísť prv do Ke ale nejak sa to zvrtlo ale v pohode
myslím, že o ZŠ sa nedá povedať, že by som si ju vybral sám, proste ma zapísali do školy, ktorú mám od domu 200 m a odkrútil som si tam tie povinné 4 roky zvyšné som si vyberal sám..
Mňa sa mama pýtala aj na základnú keď som bola prváčik - ja si to síce nepamätám, ale budem jej teda veriť
A ostatné ma vlastne vo všetkom mamina podporuje, usmerňuje, ale nikdy mi nezakazuje a nekáže. Samozrejme niekedy je rozumnejšie dať na radu niekoho skúsenejšieho, ale v tomto prípade som si išla po svojom
na základnú sme to mali jasné, aj keď druhú mi vybrala mama... strednú som si vybrala "sama" rodičia mi dali podmienky na aké školy ma nepustia (zhodou okolností to boli školy ktoré by som prijala) a vejšku si vyberám konečne sama (!!!!)
zakladku som nevyberala to nevyberal nikto jednoducho ju mame hned pri dome a tak sa nad tym ani nasi nezamyslali od strednej na ktorej som bola ma nasi odhovorali a vysku si vyberam tiez sama
Základnú mi asi vybrali oni, na osemročné gymnázium som chcel ísť z vlastnej vôle, na bilingválko tiež idem z vlastnej vôle i keď som chcela ísť na ŠUV do RK, vyšku nemám presne vybratú, ale asi VŠVU, BA no rodičia mi ju nechcú dovoliť takže asi tak
Základná bola najbližšie tam ma šupli ta som chcela isť a ja alebo som o tom nevedela a možno nechcela neviem strednú som mala úplne inú vybratú aj am zobrali len mi to rodičia zrušili lebo som bola prijatá na ďalšiu na ktorú som chcela ísť a bola bližšie a nakoniec môj odbor neotvorili (
Ovplyvnili ma aby som išla na gymnázium ! A teraz to ľutujem, že som im naskočila Ale zas z druhej strany to neľutujem, lebo som spoznala skvelých ľudí
jasné väčšinou si 6/7 ročné deti vyberajú kam chcú ísť na základnú školu ... to bolo určené rodičmi (keďže mi tam chodila aj sestra) ale strednú som si vybrala sama a určite by som si nedala do toho hovoriť, je to moja budúcnosť (samozrejme poradiť môžu ale keby ma nútili ísť niekde kde ma to vôbec neláka, tak by som tam isto nedala ani len prihlášku) koľkokrát počúvam svoje spolužiačky: "ja som tu len kvôli rodičom, oni chceli aby som sem išla" ... a ja neviem aký to má význam...
u nás to bolo tak, že keď išli deti na ZŠ tak sa to určovalo podľa ulíc na kt. bývajú, ale keďže som mala chodiť inde, do vzdialenejšej základky..a popritom od nášho domu je ďalšia vzdialené len 10min ..tak sa to vybavilo tak, že som šla bližšie a potom SŠ..to som si vyberala sama, hoc najprv bola mama proti, aby som šla na gympel, radšej dáka odborná..ale išla som predsa len tam..neľutujem to..a teraz VŠ..to už sa teraz rozhodnem kam pôjdem, keďže som prijatá na 2..už mi nikto nbeude do toho kecať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ostatné ma vlastne vo všetkom mamina podporuje, usmerňuje, ale nikdy mi nezakazuje a nekáže. Samozrejme niekedy je rozumnejšie dať na radu niekoho skúsenejšieho, ale v tomto prípade som si išla po svojom