ahojte, vo štvrtok som si dala vyberať znamienka na tvári na lícach no teraz neviem či môžem cvičiť alebo nie. Vadí to? lebo som čítala že cvičiť by sa nemalo no neviem či to platí aj na znamienka na tvári. No veľmi nerada by som bola aby mi zostala po ni
mne keď vyberali také pod bradou tak som nemala cvičiť, kým som nemala vybraté stehy radšej necvič, môj bratranec išiel na futbalový tréning štyri dni pred vybratím stehov a roztrhli sa mu a teraz tam má trošku väčšiu jazvu ako by mal..
no ja som si ich nedala vybrať kvôli tomu že by priťahovali pozornosť. Lenže mnohokrát sa mi stalo že som si ich zaškrabla tak mi začali prekážať. a mne smiať nikto nezabráni a ani len jazva
nerob to ja som si dal na tvári, všetko som dodržiaval ako mal a teraz mi ledva vidno jazvu, druhé som si dal na bruchu, sral som na to po 3 dňoch som si šiel zabehať..roztrhlo sa mi to, našťaste teraz to vyzerá ako tak ale bál som sa, že to ostane tak ako to bolo a ver mi bolo to hrozné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov