95 percent svojich spoluziakov povazujem za slabochov a ludi bez ambicii v zivote. z toho 60 percent povazujem za nezodpovednych. cize 1-2 si mozno vazim z neakych 18 ludi : )
na strednej to bolo jak v dzungli pici nedojebal si ho ty dojebal ta on nejako, ale inak bolo aj par kokotov ktory boli proste zakerny kokoti a tych som fakoval :}
ani nie teda osobne s nimi nemám žiadny problém ale ani nebudem plakať ach ich už neuvidím a netajím sa že pár by som rada aj vidličku do oka strčila ale keďže som mierumilovná nahodím úsmev a šup sa ráno do tej pakárne bez vidličky ktorá radšej ostane doma pekne v šuflíku :3
nie som konfliktny, takze nemozno povedat, ze by som si s nimi nevychadzal. mozno povedat,ze som sa ani nesnazil si s nimi vychadzat.
ale tak to sa netykalo len nich. mam to tak so vsetkymi ludmi.
od skolky je to cim dalej tym horsie teraz na vyske sme siedmi a mam tam jednu super kamosku, ostatni by mi ani nechybali..na gympli som si myslela ze super ludia, ale po case ma to preslo, zacali sa ukazovat v pravom svetle a po tom, ako sme skoncili strednu - ako keby prisla potopa, najlepsie kamaratky sa ani neozvu a naopak, ozvu sa taki, od ktorych by som to necakala...asi takto...ludia sa menia, uz od nich nemam nejake vysoke ocakavania
Nie nevychádzali sme spolu dobre..neznášala som ich tam do jedného okrem asi 6 ludí..vš-to je iná káva ..tam už sú všetci starší a majú rozum..nie jak na strednej
Supeer. Ale tak s niektorymi sa ani nebavim, ale s tymi co som s nimi v kruzku, tak supr.
Zo strednej sme mali ale hlbšie vztahy,lebo sme boli osemrocny gympl, a ked si s niekým 8 rokov, tak ti prirastie k srdcu. Smrk
celý náš vzťah spočíva v zdieľaní spoločnej triedy, šatne a triednej učiteľky, ale konflikty medzi sebou nemáme (na rozdiel od ZŠ), takže dajme tomu...
teraz na gympli s niektorými úplne úžasne, s niektorými tak normálne, pohodičkovo. aj na základke sme boli dobrá partia, boli sme malá škola a všetci sme sa poznali už zo sídliska, len sme tam mali jedného týpka z pezinka a jedného týpka z fanaticky veriacej rodiny, ktorých každý šikanoval ách, staré dobré časy
Minulý školský rok to bolo veľmi zlé, najmä vďaka jednému dievčaťu. Tento školský rok to zatiaľ vyzerá v poriadku, keď treba, viem sa s nimi porozprávať. Čo ma teší je, že som človek, ktorý je za každú srandu a keď niečo poviem, spolužiaci sa smejú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
obcas si kupim energetak a zabudnem, ako strasne zle mi z neho je, tak potom rozdavam
ale však sme celkom v pohode kolektív, pokiaľ sa netreba na niečom dohodnúť ....
na SS: nie okrem cca 5 ludi
na VS: vychadzam az moc dobre
nevybrala som si to, čo by som chcela a čo by ma bavilo, teda ani ľudia tam ma nebavia, ani ma ničím nezaujímajú.... všetcia sú "na jedno kopyto"
ale tak to sa netykalo len nich. mam to tak so vsetkymi ludmi.
pekne to začína, to je dobréééééé
Zo strednej sme mali ale hlbšie vztahy,lebo sme boli osemrocny gympl, a ked si s niekým 8 rokov, tak ti prirastie k srdcu. Smrk
na sš rok čo rok to bolo viac super
na vš sa bavím len s pár, ale tak dá sa to, stále to mohlo byť horšie