Tak ako, ked uz nevyhodili mna a to som v eurovei v ba ohrozovala zivoty nicnetusiacich chudakov na eskalatore stuplom od sektu tak neviem, co by musel clovek urobit, aby ho vyhodili
@nostroma niekedy je v tom človek úplne nevinne… napr. Sme si sadli ku stolu blízko zábradlia a bol tak kúsok nejakého papierika z letáku- mohol mať asi 5 cm. No a ako si kamarátka sadla zložila si veci, a ako si sadala máchla rukou a spadol dolú. Asi za 15 min. za nami prešiel "esbeskár" a povedal nám že či je to taká sranda hádzať veci dolú a povedal že von a vyviedol nás ako zločincov
@sasha1 To chápem, ale vzhľadom na výsledky hlasovania nemyslím, že by to niekomu vadilo. Tých čo vyhodili sa ani trochu nehanbili, čo je dosť blbé. A pozri, koľkí hlasovali, že by to podľa nich bola zábava. Správať sa hlúpo na verejnosti a byť pred všetkými ponížený tým, že ma vyvedú SBSkári nie je nič zábavné. Ale to je len môj osobný názor.
@sasha1 Ja som sa tam pokojne oprela o pokladňu a vyprávala sa s ním o tom, že jak by niečo na tom zázname našiel, tak by to znamenalo políciu. Ja som mu na to s úsmevom odpovedala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov