rozmyslam ze proste na 2 -3 mesiace si dam pauzu od : TV(uplne), mojevideo, birdz, atd, nebudem sledovat politiku (sice ani teraz, ale viem koho volia atd.) a budem svoj cas plnit konstruktivne a nejak, proste budem cohdit do skoly a normalne mat cas co kedy mam robit.
podivnosť si napísal.
ono radšej sa uč, ako byť neovplyvnený a nezávislý na tých všetkých výmysloch ľudských vymývačských, napriek tomu, že sú súčasťou tejto spoločnosti, ktorej súčasťou si aj ty.
lebo nejaký ten mesiac budeš bez médií a potom čo?
máš to zmätené.
ja som to spravila asi na 3týždne ze som nechodila na fb ani pokec ani telku nekukala(to nekukam aj tak) len som chodila von jazdit na skejte citala knihy a pocuvala hudbu bolo mi najlepsie..ale fb potrebujem uz kvoli skole posielaju nam tam uciva a informacie co mame doniest do skoly..mimochodom po týžni mi na fb zacali pisat ze ich ignorujem a uz ani nenapisem..ked som pisala ze ma fb a cely net nezajima tak sa ma pytali co berem -.-
to čo popisuješ v komente je dobrý nápad pokiaľ to potrebuješ ... ak to nieje treba k tvojmu osobnému rastu je to zbytočnosť ... a k veci, je nutné si nájsť zlatu strednu cestu ako najlepšie a najefektívnejšie žiť tu vo svete tak aby sme boli rovnako spokojní zo všetkým čo sa na nás valí a stým ako to vieme spracovať ... nachádzať úlavu v krátkom časovom obmedzení toku informácií je podla mna len krátke riešenie nejakého problému ktorý ti nemusí dať odpoveď na to na čo potrebuješ ( + nie je nikde napísané že to vydržíš ) ... ale aj napriek všetkému schvalujem pokial ti takéto niečo chýba ... do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ono radšej sa uč, ako byť neovplyvnený a nezávislý na tých všetkých výmysloch ľudských vymývačských, napriek tomu, že sú súčasťou tejto spoločnosti, ktorej súčasťou si aj ty.
lebo nejaký ten mesiac budeš bez médií a potom čo?
máš to zmätené.