Večný problém tykanie...pači sa mi jeden chalan ,s ktorým si bohuzial este vykám a kedže nemam moc prílezitosti sa s nim stretnut chcem mu aspon k narodeninam napisat sms. Asi by bolo blbe mu v tej smske zacat tykat? Ci?
pokial ten clovek neni aspon o 15r starsi alebo sa ocakava vykanie tak v tedy vykam. Ale inak ne...
a pokial ste v praci a ste tam uz dlhsie tak je uplne bezne ze si nevykate podla mna... tj tykate.
@mishtagea28 tykanie na pracovisku navrhuje žena alebo nadriadený. pokiaľ nie je na vyššej pozícii, navrhuješ to ty. (bez ohľadu či je starší alebo nie to by musel byť o dosť starší, aby tykanie navrhoval on) nerobila by som to cez SMS, tú napíš normálne vykajúc, bolo by to predsa len dosť nejapné začať tykať takto neosobne. to však neznamená, že musí znieť, ako keby si ju písala do rádia do relácie "jubilantom"
poprípade tam urob nejaký vtípek, ktorým to tykanie navrhneš. ale vykať a potom z ničoho nič napísať tykajúcu sms, je blbé, podľa mňa.
Tak mu napísaš s vykaním k narodeninám+ sa ho spýtaj, či by nešiel niekam von, alebo na večeru proste hocičo.
A napr. nemá priateľku alebo ženu?
Veľa šťastia
Nemate v robote natlacene blahozelania s logom firmy a par riadkami co sa davaju zamestnancom k narodeninam, vyrociam, napriklad namiesto odmien, k sviatkom a podobne ... bolo by to malo osobne a ucel by to asi splnilo
@mishtagea28
Napíš mu tú sms, kde mu môžeš vykať a postupom času sa bavte viac a viac ... Samozrejme, kedže je starší, tak by on mal navrhnúť tykanie...
@mishtagea28 si 1. clovek, ktory zostarol za 5 minut o 3 roky ... komentar @0 a @2 .... po dalsie ... neviem ... ale o chlapcoch, muzoch, co chodia s dievcatami o viac ako 3 roky mladsimi si myslim, ze su retardovaní, nevyspelí, nezrelí, jebnutí ... ale zase, proti (tvojmu) gustu ziaden disputat ... co sa tyka tvojej otazky ... jak som si ja zacal so svojou ucitelkou tak som jej samozrejme dost dlho vykal a aj ona mne .. malo to spoje nezabudnutelne, neopakovatelne, nepopisatelne, nepochopitelne caro ... potom to pomaly preslo do tykania .... napr. vykanie pri milovani ... tak to je naozaj zaujimave zazit, to stoji zato, aby ste si ostali este chvilu vykat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a pokial ste v praci a ste tam uz dlhsie tak je uplne bezne ze si nevykate podla mna... tj tykate.
ale tak ja si myslim, ze ludia by si mali zacat tykat potom, co je medzi nimi blizsi vztah a nie zacat si tykat aby medzi nimi bol blizsi vztah
poprípade tam urob nejaký vtípek, ktorým to tykanie navrhneš. ale vykať a potom z ničoho nič napísať tykajúcu sms, je blbé, podľa mňa.
A napr. nemá priateľku alebo ženu?
Veľa šťastia
Dakujem !
připadá vám asi snadné čekat, až vám na hřbet spadne...
Napíš mu tú sms, kde mu môžeš vykať a postupom času sa bavte viac a viac ... Samozrejme, kedže je starší, tak by on mal navrhnúť tykanie...