Dnes rano, resp ked som sa zobudil (o 4tej poobede ) som vykasliaval krv (inak ked sa zobudim citim chut krvi v ustach uz asi 3-4 dni, po tom co som si po tyzdni prvykrat zapalil).. Pred tyzdnom som bol chory a v podstate este stale som, kasel mi ustup
To budú nejaké krvné pozostatky zo zapálených slizníc. Často sa stáva, že človek aj po silnej nádche vykašliava alebo vysmrkáva krvavé hlieny. V tvojom prípade by som nerád rozvíjal strašidelnejšie diagnózy...
To som mala aj ja prednedávnom. Očakávaj, že keď to oznámiš doktorke, skončíš na lôžkovom.
Mňa uzavreli tak, že ma okrem iného zanedbala obvodná. Kašlem stále asi tri mesiace a tá krv vraj bola dôsledkom toho. Lenže to bolo tak, prestala som fajčiť a pár dní nato došlo toto.
@stephan nevadi smrti sa nebojim, len po nemocniciach sa mi akosi nechce vylehavat..
@vulgarna tohto som sa bal najviac.. Kazdopadne ta krv nie je v nejakom velkom mnozstve.. Len mam trochu od krvy hlieny (len ked som vstal, teraz uz je dobre).
@tommyhot@8 Veď to! Čo je to smrť oproti utrpeniu v našich špinavých nemocniciach, kde na tebe nikomu nezáleží. Takže dúfam, že vulgarna nebude mať pravdu. Inak... obálku máš pripravenú?
Pre fajciara to moze byt velmi zle znamenie ale nemalujme certa na stenu. Moznosti je vele lekar ti povie a budes vediet.
Raz sa mi stalo, ze som zakaslal a bola v tom krv. Hned panika , boze toto mi nerob prestanem fajcit len nech to neni nic vazne potom som zistil ze mi len krvaca dasno , taky som bol stastny, ze som si porat zapalil na ukludnenie.
ja som krv vykašliavala, keď som takmer dva mesiace ležala so zápalom pľúc, a potom ešte predminulú zimu, keď som mala svoj pravidelný dvojmesačný tuberácky kašel. v prvom prípade som bola pár dní v nemocnici, v druhom som dostala silné antibiotiká a vynadané za to, že veľa fajčím.
@transplantovana a v nemocnici sa dialo co? Okrem operacie pruhu ked som mal 3 mesiace som tam bol len raz a ze by sa mi tam chcelo ist znova nemozem povedat..
@hluzar fajcim sulane ciga, nie tie skatulkove chemikalie, toho fajcenia sa zas az tak nebojim.. Ide o to, ze mam alergiu a v podstate ked niekedy vynecham lieky, tak kaslem stale aj ked nie som chory, tak dufam ze to bude len v tych presilenych plucach..
@tommyhot mňa tam priviezli s vysokými horúčkami, zrážali mi ich antibiotikami, mala som nejaké infúzie, ale to len prvé dva dni alebo tak.. a keď ma pustili domov, ešte mesiac som ležala doma s liekmi a ďalší mesiac potom som behala po vyšetreniach, či to je už ozaj preč.
urcite tam zohrava ulohu aj zla zivotosprava... a myslim, ze sa ti tvoje telo zufalo snazi povedat, ze by si nemal fajcit, lebo to vyzera vazne... po chorobe mas oslabene pluca, predpokladam, ze preto si tou cigaretou viac podrazdil sliznice... nebala by som sa, ze ma poslu pod noz, skor ze tak skoro fajcit nebudem moct inak riskujes rakovinu alebo ze tu krv budes vykasliavat chronicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mňa uzavreli tak, že ma okrem iného zanedbala obvodná. Kašlem stále asi tri mesiace a tá krv vraj bola dôsledkom toho. Lenže to bolo tak, prestala som fajčiť a pár dní nato došlo toto.
@mumford to by bol ten lepsi pripad (nez nejaka tubera)
@fxx ja mam viacmenej na salame, som hypochonder a okrem tohto mam zo dalsich 5 vaznejsich problemov, s ktorymi by som mal navstivit lekara
@stage aj to je mozne, nadchu som mal silnu a vyse tyzdna, v podstate este stale nemam uplne cisty nos..
Nemoze to byt aj zo zlej zivotospravy? Jedavam nepravidelne, vstavam niekedy medzi 10:00 a 16:00, mam nedostatocny prisun tekutin atd..
No som zvedavy, nech je to cokolvek, len nech nemusim ist pod noz..
@vulgarna tohto som sa bal najviac.. Kazdopadne ta krv nie je v nejakom velkom mnozstve.. Len mam trochu od krvy hlieny (len ked som vstal, teraz uz je dobre).
Raz sa mi stalo, ze som zakaslal a bola v tom krv. Hned panika , boze toto mi nerob prestanem fajcit len nech to neni nic vazne potom som zistil ze mi len krvaca dasno , taky som bol stastny, ze som si porat zapalil na ukludnenie.
@hluzar fajcim sulane ciga, nie tie skatulkove chemikalie, toho fajcenia sa zas az tak nebojim.. Ide o to, ze mam alergiu a v podstate ked niekedy vynecham lieky, tak kaslem stale aj ked nie som chory, tak dufam ze to bude len v tych presilenych plucach..
nemôžeš mať proste čierny kašeľ? i keď proti tomu sa očkuje. ja neviem vážne. k doktorovi choď. Môžeš mať zápal pľúc.