Vyklad nie je vec tvorivosti , resp len co sa tyka formy a aj tam je to pomerne striktne, takze len do velmi malej miery.
Potrebujes k nemu fakty.
Je to znak, ktory vyjadruje jednu z prirodzenych hlasok - zvukov, ktore vedia vydat ludske usta. Radime ho medzi samohlasy. Jedno z mala pismen, na ktoreho vyslovenie nepotrebujeme jazyk ani zuby.
A co ja viem nejake debiliny by ma urcite napadli nech je z toho aspon strana
výklad... to my sme písali výklad o chladničke, vraj to malo byť len o informáciách, nie o tom, aký mám ja názor na chladničku... trochu sa mi to nezdalo, ale vytiahla som katalógy s elektronikou, pozerala na údaje produktov, všetko som odtiaľ opísala... samozrejme, myslela som, že som spravila hlúposť, vyvolala ma, prečítala som celú tú hatlaninu cudzích slov o fungovaní chladničke (v duchu som sa rehotala, čo bude nasledovať) a vravela, že to malo presne tak vyzerať, takže si musíš nájsť všetky informácie, údaje, celé dejiny tohto písmenka a opísať to pasívne
ále, že by sa nenašlo východisko...? ináč mi to pripomenulo jednu knihu, kde hlavný hrdina pracoval v BA na nejakom ústave, ktoré riešilo gramatiku, slovenský jazyk, slovíčka, teda niečo také je určite, a že si nájdeš to na nete, kontakt... a treba tam zavolať a vyspovedať ich... alebo ak nie je odvaha, pohľadaj na nete ľudí, ktorí študujú slovenský jazyk na vysokej, ak potrebuješ veľmi veľmi rýchlo to, skús vygoogliť vedecké články o slovenských písmenách, to už bude asi zložitejšie, nič iné ma už však nenapadá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Potrebujes k nemu fakty.
Je to znak, ktory vyjadruje jednu z prirodzenych hlasok - zvukov, ktore vedia vydat ludske usta. Radime ho medzi samohlasy. Jedno z mala pismen, na ktoreho vyslovenie nepotrebujeme jazyk ani zuby.
A co ja viem nejake debiliny by ma urcite napadli nech je z toho aspon strana