nie, vôbec som si nekúpil ženu s amputovanými údmi, aby mi nemohla ujsť, ani som si nekúpil drogy za bitcoiny, ani som nepozeral red room, vôbec som neminul pár bitcoinov za to, aby som si pozrel, ako žena vo vysokých opätkoch rozpučí hlavu zajacovi....a už vôbec som neozeral CP
Hej, citala som si take obrovske forum s navodmi a cvikmi ako si zvacsit penis. Boli tam videa a milion ludi. Bolo to strasne. Divne pristroje a cviky odporucali.
@darksider96 otazne je co povazujes za dark web. To ze nejaky "hackery" vytvoria picovinu co sa nazyva dark web a pridaju tam max. nejake vides este neznamena ze je to skutocny dark web. :/
@hsjklaop@12 Neviem o čom hovoríš ale napr. cez TOR sa dostaneš práve na ten skutočný Dark Web/Deep Web. Pomocou The Hidden Wiki si tam môžeš nájsť, čo potrebuješ.
@pan-velkomozny ahaaa. Tak to by ma este zaujimalo ze preco ked sa tam da tak jednoducho dostat ich nezastavi FBI/CIA?
Vsak si objednam zbrane a budem sledovat kto donesie a chytim ho a dopatram sa k hlave.
Ak nie objednam 1000 zbrani a im dojde ze je to CIA no a tie skutocne zasielky potom nedostanu tovar lebo sa budu bat ze aj to je podvod.
Ach idem radsej spat, uz moc filozofujem.
A akych politikov? Ja nechcem nikoho zabit
@hsjklaop Áno a je tam omnoho viac zverstiev a zvrátenosti Ísť na dark web, vlastne ani nie je nelegálne. Ale podľa mňa, ak človek nemá dôvod tam ísť, tak nech tam ani nechodí.
hej, párkrát som tak zo zvedavosti blúdil že či niektorý z nájomných vrahov má normálne uvedenú cenu bez toho aby sa ho človek musel pýtať.
niektorí mali, ževraj 10k za osobu, pod toľko nešli.
a dobre že pripomínaš, cel som sa ozvať tým týpkom čo predávajú výsledky futbalových zápasov
@hsjklaop opakuj po mne: "Ak mi niečo pripadá jednoduché, je to na 95% preto, že o tom absolútne nič neviem."
nie je problém dostať sa na darkweb. je problém odpočúvať cudziu komunikáciu, prakticky nemožné. je problém vystopovať kde sa fyzicky nachádzajú servery na ktorých beží. Je problém vystopovať platby ktoré cezeň putujú, nedokážeš nájsť ani odosielateľa ani príjmateľa.
"Vsak si objednam zbrane a budem sledovat kto donesie a chytim ho a dopatram sa k hlave."
hej, dopátraš sa k hlave zásielkovej služby, gratulujem.
prípadne sa dopátraš k informácií na akom úplne anonymnom mieste nejaký úplne anonymný človek odovzdal pôvodný balík na odoslanie, ak bol dosť tupý a nezariadil to tak aby si ho navzájom po tretinách alebo štvrtinách cesty neodovzdali 4 zásielkové spoločnosti. Gratulujem. Čo ďalej?
@midnight no lenze toto je taky postup aky by sa dal zvolit mozno na SVK.
Vies akymi moznostami disponuje CIA?
Dnes mas satelitne kamery, mozes sledovat vsetko, dopatrat sa do minulosti a pozriet kto kde bol...
Nehovoriac o termo-kamerach ktore dnes uz aj na dialku vidia cez steny...
@hsjklaop áno? a pre ktorú vládu a akým presne spôsobom je výhodné že momentálne existuje najbezpečnejší, najglobálnejší, najkomfortnejší, čo sa týka služieb a tovarov najrozmanitejší a najväčší čierny trh na svete?
prosímťa človeče, ty niekedy aj premýšľaš, alebo vždy len strelíš prvú pičovinu čo ti zo žaluďa vylezie?
@midnight ty kokotko s 50kg, ja som napisal moj nazor tak tu domna nepicuj, zato ze s nim nesuhlasis.
Picoviny zo zakude strielas ty, do vankusa, panic vyjebany.
Nadavaj svojej mame co ma taky klitoris, ze sa nim kazdy vecer zakryje.
Ach, zase som sa nechal uniest..
@hsjklaop
1. *do mňa (medzera )
2. *žalude (ale ináč aj to je nesprávne, "žaluďA" by to malo byť )
3. hej, vidím že si sa nechal uniesť a nezvládol si na základe toho udržať pretvárku rozumnosti
4. realitu tvoj názor netrápi. a mňa tiež nie, lebo mňa trápi realita.
5. programujem od ôsmich rokov, od štrnástich weby a webové technológie, toto šetko je môj natívny prirodzený svet odjakživa tak o tom asi čosi viem. To že ty nie si schopný zmieriť sa s tým že niektorí ľudia o niektorých veciach vedia neporovnateľne viac ako ty, to si zaprvé práve krásne ukázal, a zadruhé je to čisto tvoj problém, tak do toho prosímťa neťahaj svoju mamku len preto že tvojho fotra podjebala s mojim
@midnight takto ti poviem.
Ja si kludne priznam ze vies o programovani viac ako ja. Ja sa tomu nevenujem a ani ma to nezaujima.
Ale to ze útočiš na človeka kvôli tomu ze sa vyjadri k téme svedci len o jednom
Ano ludia vedia o niektorych veciach viac, niektori nie, a o inych veciach viem zase ja viac, a co ma akoze byt? to si akoze nieco dokazujes ci ako..
Nebudem sa tu s tebou hadat, neviem ani preco, akoze nejaky kido tu vypisuje premna nejake picoviny, lebo v reale ho nikto nepočúva, radsej lepsie investujem čas
@hsjklaop ak sa tomu nevenuješ a nezaujíma ťa to, tak sa k tomu nevyjadruj ako keby si o tom niečo vedel. lebo to je presne ten dôvod prečo som sa ti začal vysmievať.
lebo rozumný človek ktorý nemá potrebu si naprávať ego sa k veciam o ktorých piču vie a piču ho zaujímajú, sa k nim nevyjadruje. lebo má trošku sebareflexie a rešpektu voči sebe aj ostatným aby sa nesnažil robiť dojem že o danej veci dačo vieš.
preto na teba útočím. vyjadri sa kľudne, ale keď ti potom niekto kto sa viac vyzná povie že si vyjadril somarinu, je blbosť sa za to urážať a útočiť (naspäť). keď hovoríš o niečom o čom piču vieš máš byť zmierený a pripravený na to že niektorý z poslucháčov o tom vie viac a zdrbe ťa, A PRÁVOM, za to že vravíš somariny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No kazdopadne mne to nepomohlo.
Áno, bol som už na dark webe. Čítal som si tam niečo o iluminátoch. Ale už tam nechodím :S
Sama som si objednala tri vraždy a pol kila heráku, polka mojich btc je v prdeli
Číta si tam o iluminátoch.
Vsak si objednam zbrane a budem sledovat kto donesie a chytim ho a dopatram sa k hlave.
Ak nie objednam 1000 zbrani a im dojde ze je to CIA no a tie skutocne zasielky potom nedostanu tovar lebo sa budu bat ze aj to je podvod.
Ach idem radsej spat, uz moc filozofujem.
A akych politikov? Ja nechcem nikoho zabit
niektorí mali, ževraj 10k za osobu, pod toľko nešli.
a dobre že pripomínaš, cel som sa ozvať tým týpkom čo predávajú výsledky futbalových zápasov
@hsjklaop opakuj po mne: "Ak mi niečo pripadá jednoduché, je to na 95% preto, že o tom absolútne nič neviem."
nie je problém dostať sa na darkweb. je problém odpočúvať cudziu komunikáciu, prakticky nemožné. je problém vystopovať kde sa fyzicky nachádzajú servery na ktorých beží. Je problém vystopovať platby ktoré cezeň putujú, nedokážeš nájsť ani odosielateľa ani príjmateľa.
"Vsak si objednam zbrane a budem sledovat kto donesie a chytim ho a dopatram sa k hlave."
hej, dopátraš sa k hlave zásielkovej služby, gratulujem.
prípadne sa dopátraš k informácií na akom úplne anonymnom mieste nejaký úplne anonymný človek odovzdal pôvodný balík na odoslanie, ak bol dosť tupý a nezariadil to tak aby si ho navzájom po tretinách alebo štvrtinách cesty neodovzdali 4 zásielkové spoločnosti. Gratulujem. Čo ďalej?
Vies akymi moznostami disponuje CIA?
Dnes mas satelitne kamery, mozes sledovat vsetko, dopatrat sa do minulosti a pozriet kto kde bol...
Nehovoriac o termo-kamerach ktore dnes uz aj na dialku vidia cez steny...
a ani nechcem
a myslíš príliš málo.
a nie si potom ochotný veriť ľuďom čo myslia viac a lepšie.
čiže načo sa s tebou baviť.
jediná otázka: ak je to také jednoduché, prečo darkweb ešte existuje?
No a co, coo? Chces mi tvrdit ze ma podla teba CIA co, len moznost vypocuvat osoby? xD
prosímťa človeče, ty niekedy aj premýšľaš, alebo vždy len strelíš prvú pičovinu čo ti zo žaluďa vylezie?
Picoviny zo zakude strielas ty, do vankusa, panic vyjebany.
Nadavaj svojej mame co ma taky klitoris, ze sa nim kazdy vecer zakryje.
Ach, zase som sa nechal uniest..
1. *do mňa (medzera )
2. *žalude (ale ináč aj to je nesprávne, "žaluďA" by to malo byť )
3. hej, vidím že si sa nechal uniesť a nezvládol si na základe toho udržať pretvárku rozumnosti
4. realitu tvoj názor netrápi. a mňa tiež nie, lebo mňa trápi realita.
5. programujem od ôsmich rokov, od štrnástich weby a webové technológie, toto šetko je môj natívny prirodzený svet odjakživa tak o tom asi čosi viem. To že ty nie si schopný zmieriť sa s tým že niektorí ľudia o niektorých veciach vedia neporovnateľne viac ako ty, to si zaprvé práve krásne ukázal, a zadruhé je to čisto tvoj problém, tak do toho prosímťa neťahaj svoju mamku len preto že tvojho fotra podjebala s mojim
Ja si kludne priznam ze vies o programovani viac ako ja. Ja sa tomu nevenujem a ani ma to nezaujima.
Ale to ze útočiš na človeka kvôli tomu ze sa vyjadri k téme svedci len o jednom
Ano ludia vedia o niektorych veciach viac, niektori nie, a o inych veciach viem zase ja viac, a co ma akoze byt? to si akoze nieco dokazujes ci ako..
Nebudem sa tu s tebou hadat, neviem ani preco, akoze nejaky kido tu vypisuje premna nejake picoviny, lebo v reale ho nikto nepočúva, radsej lepsie investujem čas
lebo rozumný človek ktorý nemá potrebu si naprávať ego sa k veciam o ktorých piču vie a piču ho zaujímajú, sa k nim nevyjadruje. lebo má trošku sebareflexie a rešpektu voči sebe aj ostatným aby sa nesnažil robiť dojem že o danej veci dačo vieš.
preto na teba útočím. vyjadri sa kľudne, ale keď ti potom niekto kto sa viac vyzná povie že si vyjadril somarinu, je blbosť sa za to urážať a útočiť (naspäť). keď hovoríš o niečom o čom piču vieš máš byť zmierený a pripravený na to že niektorý z poslucháčov o tom vie viac a zdrbe ťa, A PRÁVOM, za to že vravíš somariny.