Čo by ste povedali na to, keby vznikla agentúra, ktorá by sprostredkovala výmenné pobyty, kde by sa vymieňali cigánske deti s bielymi, t.j. biele deti by šli do cigánskych osád a cigánske do sociálne zabezpečených rodín na určitú dobu. Cieľom by bolo napo
Neviem prečo, ale ten nápad sa mi neskutočne páči Nikdy by som ho nechcela realizovať na svojich deťoch, ale už na pobavenie bol super .
Len rozmýšľam, zmyslom toho, že by prišli biele deti do rómskej osady, je polepšenie tej rómskej osady? Lebo to by musel byť extra silný jedinec, žeby niečim pohol
rómske dieťa v normálnej rodine to by bolo fajn možno by mu to pomohlo, ale biele dieťa v osade ?? Preboha však by malo traumu do konca života... Ale aspoň by rodičia mohli strašiť svoje deti výmenným pobytom, určite by to zabralo viac ako polepšovňa
no to doporučujem Jej veličenstvu Tena lady Radičovej, aby to zaradila do ozdravných opatrení, riešenia rómskej otázky prevýchovy neprispôsobivých občanov.......
najlepšie dať do každej rodiny z vlády a z parlamentu zo tri mile začmúdené deťúrence, ktoré by u nich zotrvali z pol roka a tak by došlo k prevratnej náprave..........do cigánskych osád by sa nevrátili detičky ale naši zákonodarci.............filip
@mojtech aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha haaa si ma pobavil
@belzeboss v pohodeeee s našimi cigošmi u nás som bol jedna ruka, ked som este doma byval a chodil do skoly... ziadna osada by mi problem nerobila... len by som sa musel dat zaockovat proti vsektemu moznemu.. az potom by som tam siel..
V zivote by som neposlal svoje deti do nejakej primitivskej ciganskej rodiny. A tak isto by som sa nestaral o nejake obsrate ciganca. Cigancatu to aj tak nepomoze nikam sa zaclenit a moje deti by z toho este ostali jebnute.. Nevidim v tom ziadne pozitiva.
@mojtech aha... zalezi potom, co si pod dobrou vychovou predstavujes... to ze cigošky nechaju decka hravat sa na ceste, (ved to vidime furt v spravach... ked sa utopi decko, alebo zrazia decko.. alebo sa decko chyti horet od piecky, tak vzdycky je to cigan..).. alebo 13 rocne ciganky su tehotne.. to mi je teda pekna vychova... ved nevedia zrat priborom, nevedia citat, pisat, pocitat, hygiena 0 bodov, bordel na sidliskach, davaju detom fetovat toluen, spina, smrad, polovica alkoholikov, incesty... co je podla teba dobra vychova???
deti maju slobodu v hrách, aj na ceste, zato naše deti si nevipočuju nič ine len to nesmieš, tam nechod to nerob, hento urob. prikazy, zakazy žiadne laskave slovo. deti nemáme ani ked ich mať možme, oni ich maju aj ked to maju ťažke. teraz možno prehanam jak ty len opačne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Neviem prečo, ale ten nápad sa mi neskutočne páči Nikdy by som ho nechcela realizovať na svojich deťoch, ale už na pobavenie bol super .
Len rozmýšľam, zmyslom toho, že by prišli biele deti do rómskej osady, je polepšenie tej rómskej osady? Lebo to by musel byť extra silný jedinec, žeby niečim pohol
Ak to, že by som tam svoje dieťa nedala, znamená to, že som rasistka, tak fajn, potom teda asi som.
keby prisli biele deti do romskej osady, bol by z nich gulas
no to doporučujem Jej veličenstvu Tena lady Radičovej, aby to zaradila do ozdravných opatrení, riešenia rómskej otázky prevýchovy neprispôsobivých občanov.......
najlepšie dať do každej rodiny z vlády a z parlamentu zo tri mile začmúdené deťúrence, ktoré by u nich zotrvali z pol roka a tak by došlo k prevratnej náprave..........do cigánskych osád by sa nevrátili detičky ale naši zákonodarci.............filip
jaa som skor za vymenny pobyt Ciganske deti vs. 1 poslanec....
Zobrat zo osem deti z nejakej osady a poslat ich do poslancovej rodiny... poslanca zase poslat do osady.......
A co potom sa bude diat to by zrejme nikoho (z nas smrtelnikov) netrapilo
myslim ze by sa takto rychlejsie vyriesila romska otazka
@belzeboss v pohodeeee s našimi cigošmi u nás som bol jedna ruka, ked som este doma byval a chodil do skoly... ziadna osada by mi problem nerobila... len by som sa musel dat zaockovat proti vsektemu moznemu.. az potom by som tam siel..
len problem je ten ze ich tam nechceli z niakeho neznameho dvovodu