Google chce pomoct svetu ale potrebuje nejaky dobry napad, prvych 5 ludi ktory budu mat najlepsi napad tak im sa rozdeli 10 milionov dolarov ( cca 200 000 000 SK )
Napad je zhodit dosranu politiku - to nam vsetkym pomoze a financne je to narocne akurat tak na zaplatenie snipera. Casovo to ide priam do 24. hodin...
@1 politiku? politika je súčasťou každodenného života, vo väčšej či menšej miere v každej sfére života a rozhodovania. takže zhodíme život taký ako ho poznáme?
6,..sak dakto musi aj rozumne uvazovat, nie?? .. ale hlavne nema zmysel sa niecim takym vobec zaoberat... lebo pochybujem, ze by som to mohol nejako zmenit..nie v tomto, ani nechcem napisat, ze akom svete...takze radsej budem riesit nieco, co ma aj vyznam riesit ..a nie stracat cas niecim, co neovplivnim..
15,..no, sak ak mas napad, ta ho sem napis..lebo nechapem, ze o com tocis ty...kedze vazne pochybujem, ze toto sa niekomu podari vymysliet..a este k tomu aj zrealizovat....no davaj...ides..napis, co take by si spravil ty!
@16 - podla mna je divne pisat sem napady, ked je to sutaz, a takto by ti mohol hocikto napad ukradnut...akurat ja som sem dal svoj napad, ktory je najlepsi, cize vyherny a kludne ho niekto moze poslat za mna...sice pridem o prachy, ale tak mne staci, ked sa pomoze tomu svetu
Nie si trocha skeptický? Vieš koľko ľudí má svoje idey na zlepšenie nejakého aspektu, len ich nemôžu realizovať? Nie každý si povie "tým sa nezaoberám, lebo to nemá zmysel" ...
17,..ja nic take nehovorim..len prave TOTO je podla mna malo pravdepodobne, aby sa to nekomu podarilo aj zrealizovat....a ved prave preto som napisal, ze sa radsej zaoberam vecami, ktorymi sa ma zmysel aj zaoberat..a toto podla mna nie je taka vec.. lebo..no, ved uz som k nej vyjadril svoj nazor..neovplivnim ju..a to naisto..
28,..ja viem, ze nie..a preto k tomu tak i pristupujem..
29,..tak napr..NAISTO nebudes vecne zit..teda tu na zemi nie, ak veris ze je nebo..
..no ale, toto ak sa niekomu podari vymysliet dajte vediet....mu sam dam tie peniaze..sice neviem odkial, ale...
..mozem, ak zoberiem do uvahy vsetko, co sa vyzaduje..ak by som mal len nieco z toho vymysliet, tak ok..da sa..ale nie vsetko..a hlavne nie to posledne, ze to bude aj DLHO FUNGOVAT..lebo to sa neda do predu presne povedat, ze ako dlho to bude fungovat...ci len par rokov, abo kolko vlastne...
@33 ale tak, velmi pomozu a malo skodia, ok su rakoviny ale zdravotnictvo je na vyssej urovny a podobne
ved si zober ako sa zilo volakedy, ludia sa dozivaly kratkeho veku zily v jaskyniach, nic nemali, nepoznaly nieco ako pozitok z jedla a podobne,
a porovnaj to s dnesnym svetom, luxus, pohodlie, teplo... proste je to omnoho lepsie ako volakedy vdaka vecom ktore pomohly celemu svetu, samozrejme ze aj skodia ale vzdy sa to svojim sposobom zlepsuje, vzdy ked nastane problem je dobre sa ho snazit vyriesit, nie vopred sa vzdat lebo ten problem je proste obrovskeho charakteru tak by sa nikdy nic prevratneho nezmenilo
34,..to hej..hoci nie kazdy ten "luxus" ma...niekto ho ma az prebytok, ze nevie co potom s nim..a niekto umiera z jeho nedostatku...
a ja sa vopred nevzdavam..rad by som pomohol.. ci sa toto snazil nejako vyriesit, ak by som vedel, ze ako..
Ja..no, asi by som sa najskor pokusil ten rozdiel prebytku a nedostatku nejako zmensit..tym by sa pomohlo asi najviac ludom...lebo ti, ktori ho maju vela, tym neuskodi ak im z neho kusok ubudne..ale naopak..
tym, ktorym chyba.. tak tym pomoze na prezitie hoc aj len ten kusok....neviem ci si pochopil, ako som to myslel...
Tak tipujem ze polka napadov bude ako poslat zradlo detom do afriky atp... Inak napad to nie je zly, pomoze ludom co maju nejaky napad ale nemaju zdroje. Pretoze podla mna ak ma niekto napad/patent na technologiu ktora setri zivotne prostredie (napr auto na vodu) tak aj to pomoze ludom, otazne je financovanie ale ked sa dobre preda moze nejake prechy ziskat... (ale nie ze sa vsetci vrhnete na to - aj tak na tom uz robia nejake automobilky a maju aj funkcne prototypy
hypofoblabla, že vždy sa to svojím spôsobom zlepšuje...no neviem...čím človek viac vie, tým je to horšie, chcem byť radšej nevedomé decko, nič by ma netrápilo (od toho, či je dobre osladený čaj, cez vzťahy, až po problematiku fica, busha, či ako, srať tento svet) srať a venovať sa tomu svojmu, ale mimochodom, tak trefne si dal túto diskusiu, že mi nedá nevyjadriť sa. Zmeniť svet si predstavujem tak, že sa neohraničím iba svetom ľudí...preboha, preboha...rada by som manipulovala s časom, ovplyvňovala sled udalostí, tak by sa určite dalo zmeniť niečo vo veľkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@1 podla mna sa hovno do politiky rozumis ale uz by si ich zabijala, prijebanost typicka slovenska
@2 ano velmi nam to pomohlo, keby si to skopcila do tych napadov 10 melonov uz mas na ucte
@3 no konecne aspon neco zavanajuce rozumnym myslenim aj ked teda napad zadny ale to neva
vysvetlenie:
svet = Lucates
pomoz Lucatesovi, pomozes svetu...
Kedy mi prídu peniažky?
Šak behni na lúku, tam je jej dosť ...
Lenže ono ide práve o to, že to ovplyvniť môžeš Tak nechápem o čom točíš ...
musi to pomoct co najviac ludom
musi to byt nieco co ozaj pomoze
ten napad sa bude musiet dat zrealizovat do niekolko rokov
pomer financne naroky/pomoc ludom musi byt v dobrom pomere
ten napad musi dlho fungovat
Ja nemám šajnu momentálne ...
Nie si trocha skeptický? Vieš koľko ľudí má svoje idey na zlepšenie nejakého aspektu, len ich nemôžu realizovať? Nie každý si povie "tým sa nezaoberám, lebo to nemá zmysel" ...
- ozaj to pomoze
- da sa to zrealizovat v kratkej dobe
- za relativne malo penazi sa pomoze celemu svetu
- napad bude fungovat az do konca sveta
To chápem ... Len to slovo naisto tam nesedí ...
co nechapes ?
sak to je uplne jasne
- da sa to zrealizovat v kratkej dobe ( no donesu mu travu a je 5 sekund roboty)
- za relativne malo penazi sa pomoze celemu svetu ( na tu hodnotu travy a to ez pomoze celemu svetu je to ako zadara nezabudaj ze on je cely svet )
- napad bude fungovat az do konca sveta( no bude sa sfetuje a skape, alebo mu to vydrzi do konca zivota ajtak takze plati aj to )
25,..ja chapem, neboj az velmi dobre...sak vidim, ze si robite z toho i dalej len srandu..
No nesedí na tom asi to, že akákoľvek predpoveď do budúcnosti so slovom "naisto" je úplná blbosť ...
A zvlášť ak ide o niečo takto diskutabilné ... Istý si tým, že to neovplyvníš byť nemôžeš
29,..tak napr..NAISTO nebudes vecne zit..teda tu na zemi nie, ak veris ze je nebo..
..no ale, toto ak sa niekomu podari vymysliet dajte vediet....mu sam dam tie peniaze..sice neviem odkial, ale...
..mozem, ak zoberiem do uvahy vsetko, co sa vyzaduje..ak by som mal len nieco z toho vymysliet, tak ok..da sa..ale nie vsetko..a hlavne nie to posledne, ze to bude aj DLHO FUNGOVAT..lebo to sa neda do predu presne povedat, ze ako dlho to bude fungovat...ci len par rokov, abo kolko vlastne...
ved si zober ako sa zilo volakedy, ludia sa dozivaly kratkeho veku zily v jaskyniach, nic nemali, nepoznaly nieco ako pozitok z jedla a podobne,
a porovnaj to s dnesnym svetom, luxus, pohodlie, teplo... proste je to omnoho lepsie ako volakedy vdaka vecom ktore pomohly celemu svetu, samozrejme ze aj skodia ale vzdy sa to svojim sposobom zlepsuje, vzdy ked nastane problem je dobre sa ho snazit vyriesit, nie vopred sa vzdat lebo ten problem je proste obrovskeho charakteru tak by sa nikdy nic prevratneho nezmenilo
a ja sa vopred nevzdavam..rad by som pomohol.. ci sa toto snazil nejako vyriesit, ak by som vedel, ze ako..
Ja..no, asi by som sa najskor pokusil ten rozdiel prebytku a nedostatku nejako zmensit..tym by sa pomohlo asi najviac ludom...lebo ti, ktori ho maju vela, tym neuskodi ak im z neho kusok ubudne..ale naopak..
tym, ktorym chyba.. tak tym pomoze na prezitie hoc aj len ten kusok....neviem ci si pochopil, ako som to myslel...
Už len pošli číslo účtu a je hotovo ...