raz som bola tyzden prec lebo som mala po operacii psa a musel mat 24 hodinovu starostlivost lebo mu islo o zivot..kupodivu nemali ani blbe poznamky ked som im povedala ze som sa starala o psa
Vynechával som to dosť často a preto som asi aj takto dopadol samozrejme bolo v tom kadečo ale kebyže to môžem vrátiť s5 tak tam chodím ako keby tam dávali peniaze zadarmo
občas som si na strednej zo školy zdrhol
Najepší bol 4 ročník, kedy som mal individuálny študijný plán to som do školy viac nechodil ako chodil, bola to paráda
Ale opálený som bol krásne s celodenných pobytov pri jazere
asi ako @3 , vcelku poctivo, len ak ma rano bolela velmi hlava (mavam tak raz za mesiac/dva celodennu migrenu) alebo nieco soplovo/kaslove, tak som nesiel a vytlacil do "knizocky" ospravedlnenku (mal som peciatku naskenovanu dobre a vedel to upravit)
tak ako @2 , nikdy som neblicovala, ale parkrat (fakt len niekolkokrat za celu zs a ss karieru ma manka nechala doma ked som nebola naucena alebo tak.. vzdy sme boli dohodnute, ze jej ked tak normalne poviem a da mi ospravedlnenku, ak to nebude pricasto ofc, ale proste nebudem tajne blicovat a robit si problemy
Keď sa dá a viem že z toho predmetu nebude nejaká písomka najbližšie alebo že keď z toho predmetu nemám zlé známky tak idem v poho.. Jediný predmet čo nikdy nevynechávam je matematika lebo je to jediny predmet čo sa doma neviem naučiť
samozrejme, ved kto nevynechava dokonca minuly pondelok som si urobila volno, ale aj cez to, že som priniesla ospravedlnenku, mi tam svieti červená šestka v triednej knihe ale to, čo sa u nás kvoli ospavedlnenkám deje, je jednoducho nehoráznost najvyššieho stupna :/
v 4.rocniku som byvala viacej mimo skoly ako v nej a cim som to ospravedlnila? kedze to nasa triedna mala na haku a casto to ani nekontrolovala tak nicim..a ked uz tak bolo mi zle, bola som u lekarky, alebo odcestovana z rodinnych dovodov alebo fake peciatku som si vytlacila a bolo
Vynechaval som dosť často. .vôbec toho neľutujem keďže v priemere som chodil 3 dni do školy.. aj som sa niečo málo naučil ( aj tak škola veľa nedá) aj som spoznal "svet"... školu dohodil a v pracovnom živote som začínal od tej istej čiary ako tí ktorí chodili poctivo...
PS: vôbec si nesťažujem na robotu
Pokiaľ vynechávam, tak hlavne kvôli zdravotným dôvodom - teraz musím chodiť často k zubárke, takže asi každý druhý týždeň. Samozrejme, niekedy si potrebujem vybaviť nejaké veci mimo školy, alebo potrebujem voľno, tak zostanem doma Ak idem k zubárke, tak mám od nej pečiatku, of course. Ak som doma alebo mimo domu, tak napísanú od babky.
@25marek25 poslednou dobou som dosť vymeškaval, keď som si chcel predĺžiť víkend, lebo by som inak nestihol obehať obchody, keďže máme obmedzenie 3 ospravedlnenky od rodičov na pol roka, vždy som mal solídne pečiatky
väčšinou som chodila tak na 40-50% hodín... vymeškávala som, samozrejme, "zo zdravotných dôvodov".... potom ma matikárka nechcela pustiť maturovať.... naštastie mi to moja svokruška vybavila
stredná škola bola paráááááááda!
Vynechávam ich strášne často. Baví ma to proste tam neísť a robiť niekde inde neplechu.
Jeden rok som tam bola len fakt pár dní, splašila som si tiež individuálny študijný plán.
TOP TOPOV to bol.
toto je asi jediné čo neviem. Raz som si blicla z nultej nemčiny, aj to som si celkom neblicla a išla na odbor si dorábať veci A ospravedlnenku som ešte nedoriešila, ale ja si ich aj tak píšem sama, len vždy to mame poviem a ona mi to odsúhlasí. /nikdy som jej v tomto neklamala/
Ja si nemôžem dovoliť vynechávať školu ani keď som chorá nieto ešte keď som úplne zdravá, nestíham s prácami už teraz
tak osobne blicoval som, ale nie často, čiže dalo sa. ja som mal šťastie, že som neviditeľný chalan a nepútam pozornosť raz som došiel po týždni zo záťahu jedného najväčšieho blicového s kvázi ospravedlnenkou od lekára a triedny čumí do triednej knižky a mňa tam nikde. tak hovoril, že toto nezažil, že som kúzelník a je neuveriteľné, že 1 týždeň som nikomu nechýbal ani jemu. to sa stávalo bežne, že ma prehľadali, ale nemal som časté tendencie len decentne ku kožnej... tam som sa chodil zašívať vždy, keď som potreboval...
vzdy ked som mal na praci nieco dolezitejsie pocas skoly (cestovanie, dobrovolnictvo, brigada, sportovanie a pod) - tak mi to dalo ovela viac ako vysedavanie na vacsine predmetov. celkovo ked to tak hodnotim, tak by mi asi najviac vyhovovalo navolit si vlastne predmety, zredukovat cas straveny v skole na polovicu a venovat sa uplne inym veciam. proste hodiny napr. fyziky uplne zabite. z troch tried /asi 90 ludi/ islo z nej maturovat okolo 5... ostatni sme to len 4 roky trpeli.
(trpiet na hodinach fyziky? ako aj ja som trpel na chemii a mal 4ku napr., ale proste vseobecne vzdelanie, ked mi niekto nevie povedat aspon newtonove zakony fyziky, to je ako nevediet z chemie stavbu atomu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Najepší bol 4 ročník, kedy som mal individuálny študijný plán to som do školy viac nechodil ako chodil, bola to paráda
Ale opálený som bol krásne s celodenných pobytov pri jazere
PS: vôbec si nesťažujem na robotu
@25marek25 poslednou dobou som dosť vymeškaval, keď som si chcel predĺžiť víkend, lebo by som inak nestihol obehať obchody, keďže máme obmedzenie 3 ospravedlnenky od rodičov na pol roka, vždy som mal solídne pečiatky
stredná škola bola paráááááááda!
@acvd43xa7w to ako vážne??
Jeden rok som tam bola len fakt pár dní, splašila som si tiež individuálny študijný plán.
TOP TOPOV to bol.
Ja si nemôžem dovoliť vynechávať školu ani keď som chorá nieto ešte keď som úplne zdravá, nestíham s prácami už teraz
(trpiet na hodinach fyziky? ako aj ja som trpel na chemii a mal 4ku napr., ale proste vseobecne vzdelanie, ked mi niekto nevie povedat aspon newtonove zakony fyziky, to je ako nevediet z chemie stavbu atomu)