Už dlhšie som si všimla že mi vypadávajú vlasy. V lete som sa dala ostrihať sú dosť krátke na to aby boli "zaťažené" ... chodila som sa aj podstrihnúť mala som ich už hustejšie a zrazu mi začnú vypadať!
skús šampon klorane, alebo panthenol, taký modrý, sa mi zdá, že to aj v jednote majú.. ... + jesť viac zinku, buď v tabletách , alebo si skús nejak v strave zistiť, kde je ho najviac..
mne tiež vypadávali strašne kedysi a ani neviem, čo mi presne pomohlo.. snažila som sa viac také prírodnejšie šampóny používať, nie tie z reklamy a tak.
Mne vypadavaju vlasy uz dobrych par rokov, strasne dlho ma to sralo, no potom som si uvedomil, ze vlasy vypadavaju kazdemu. Priemernemu cloveku vypadne denne cca 100 vlasov. Okrem toho, dievcata plesate nebyvaju (no dobre, ale 70 rocne zeny do toho neratam ). Proste sa tym prestan trapit .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mne tiež vypadávali strašne kedysi a ani neviem, čo mi presne pomohlo.. snažila som sa viac také prírodnejšie šampóny používať, nie tie z reklamy a tak.
Ale neviem ti poradiť. Možno zo stresu. A skontroluj si či ješ všetky vitamíny atď.
Alebo máš proste také obdobie a nič s tým neurobíš.
Denne sa považuje za normál 50-100 vypadnutí prirodzeného vlákna vlasového porastu z hlavy človeka. Neľakaj sa, ak toho nie je príliš veľa.
A keď, teta mi minule vravela, že na hustotu si jej spolubývajúca kedysi dávala na hlavu med.
ženy môžu oplešatieť napr. z autoimunity (ich vlastná imunita zblbne a zaútočí hoci aj na vlasy)
ale ak nemáš iný zdravotný problém k tomu..........tak len tie bylinky