ahojte,teda ešte dobré ráno...chcela by som sa spýtať či to,že mi včera večer a dnes začali húfne opúšťať vlasy moju hlavu,môžu mať na svedomí antibiotiká..ďakujem a..pekný deň
@bibla - ale antibiotiká nie sú lentilky! keď ich prestaneš brať, resp. nedoberieš ich, telo si proti nim vytvorí imunitu a na antibiotiká ktoré majú v sebe rovnaký účinný liek môžeš zabudnúť.
ak si brala nejake silne antibiotika je to najpravdepodobnejsi dovod, pred rokom kamaratka tiež po chorobe zacala stracat vlasy a potom utekala na kozne a tam jej povedali že za to možu antibiotika, dali jej nejake serum v sklenenych flastickach že si to ma vmasirovat pri umyvani vlasov a preslo to, stale ma huste vlasy, potvora jedna
@n0win0u síce si cením toto označenie (hoci si myslím, že ňou ani zďaleka nie som) ale vo vplyve antibiotík na vypadávanie vlasov sa naozaj nevyznám...
Ale myslím si, že to teoreticky môže byť nimi, ale treba zvážiť aj napríklad hormonálne zmeny, stres, stravu, zmenu šampónu a podobne
(inak, ak by si čítal jednu moju debatu s @ladyofcarnage o vplyvoch na rast vlasov, hneď by si to označenie vzal späť
@ayreen ja viem,že antib. sa tak neberú.ja keď som začala byť chorá tak som doberala jedne antibiotika,ktoré sme ešte mali doma.potom mi už bolo lepšie tak som to nechala tak.ale choroba sa vrátila a šla som k doktorke,ktorá mi dala ďalšie antibiotiká.ja už som pochybovala,že budú účinkovať,lebo viem ako to funguje..ale tak vypadávanie vlasov ma dostalo.teraz o desiatej by som mala zobrať,ale ja už na nich kašlem
môžu za to antibiotiká, mne sa to už tiež párkrát stalo, ale chvalabohu mám toľko vlasov, že som to videla len ja, keď som sa česala. skôs si nasadiť tabletky zinku, a keď to bude pokračovať, choď kožnej..
@bibla tým sa netráp, zbytočne sa stresuješ, a možno je to aj z toho skoč do lekárne pre ten zinok, mne aj mamine to zabralo vždy, sú to normálone akože vitamínové tabletky, myslím, že sa to môže miešať, pokiaľ to nebudeš jesť ako cukríky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@mrnesmely u nás majú všetci husté vlasy..teda teraz už len na mňa
choď sa poradiť s doktorkou.
To každý nenapíše
Ale myslím si, že to teoreticky môže byť nimi, ale treba zvážiť aj napríklad hormonálne zmeny, stres, stravu, zmenu šampónu a podobne
(inak, ak by si čítal jednu moju debatu s @ladyofcarnage o vplyvoch na rast vlasov, hneď by si to označenie vzal späť
@frez ale ja už nechcem plznúť
@stage nie ja som bola teraz vypísaná..a síce nedoliečená chrípka a šla som na trréning tak možno aj preto..neviem vôbec