skús napísať do knižnice, či sa v blízkej dobe nechystá vyraďovať knihy... u nás sa vyraďovalo minulý rok...síce to boli knihy zväčša so samou komunistickou tématikou, ale aj také by možno niekto ocenil a bolo ich naozaj dosť...
a dobrý zdroj na knihy sú i pozostalí, ktorí knihy "zdedili" a nevedia čo s nimi, tak nimi plnia smetiaky... počula som už o niekoľkých takýchto prípadoch, ale to možno len preto, lebo som sa istú dobu pohybovala v takých kruhoch...ako a či vôbec sa o takomto niečom má šancu dozvedieť "bežný" občan ti veľmi neporadím... žeby nejaký inzerát napríklad?
sklad s voľne dostupnými knihami zadarmo na Slovensku asi nenájdeš
na fb určite existuje nejaká skupina s knihovou tematikou... a rôzne bazárové skupiny tiež, kde sa môžeš opýtať či niekto nemá nejaké knihy ktorých sa chce zbaviť výmenou za čokoládu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a dobrý zdroj na knihy sú i pozostalí, ktorí knihy "zdedili" a nevedia čo s nimi, tak nimi plnia smetiaky... počula som už o niekoľkých takýchto prípadoch, ale to možno len preto, lebo som sa istú dobu pohybovala v takých kruhoch...ako a či vôbec sa o takomto niečom má šancu dozvedieť "bežný" občan ti veľmi neporadím... žeby nejaký inzerát napríklad?
sklad s voľne dostupnými knihami zadarmo na Slovensku asi nenájdeš