Zdravím mám menší problém na miešku sa mi vytvorila vyrážka veľmi podobná vyrážkam co mám na tvári. Som zrovna v puberte takže vyrážky viem že idú dole ľahko ale na nejakých diskusiách písali že to nemám vytláčať. Takže otázka je: je to niečo vážnejsie al
Hlavne si to netlač a nebabri lebo sa ti to ešte zhorší... nechaj to tak... a keby to nezmizlo po dlhšej dobe tak choď k lekárovi (keď je to normálna vyrážka tak zmizne). Jedine to ti môžem poradiť
ako si športovo aktívny a šiahaš si do svojích partií so špinavými rukami tak to nič nieje. záleží aká je ta vyrážka veľká, či je celá červená iba ako vred alebo má jaj bieli hnis (teraz kvázy zasrandujem, nemusí to byť hnis ale možno ti preteká semeno)
Počkaj a keď to do týždňa nezmizne zájdik lekárovi, skús to vydezinfikovať alpou alebo nejakou kolínskou alebo roztokom Betadine - to je 100% účinné, kúpiš v lekárni a neboj sa urologa, keď budú problémy pretrvávať !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale musím napísať.. neviem čo to je.. choď k doktorovi.. to ty potrebuješ
no a to, že máš 20 rokov a si zrovna v puberte si snáď nemyslel vážne