Tretia - sa zdá byť najpraktickejšia a najvhodnejšia avšak, je to pičovina lebo nôž si vyrobiť môžem, a flašu s vodou lol to je málo tak či tak si budem musieť neskôr tú vodu nabrať
keď sú tam hory, bude mi tam tiecť nejaký horsky potok, minimálne bude v nejakej dobrej nadmorskej výške nejaké pliesko, takže pitím by som si starosti nerobila, radšej by som si tam vzala nejaké pekné knižky a hudbu
Však viete prečo je tretia - tá hovníčkovo žltá možnosť pravdivá? Pretože možnosť 4 sa môže minúť a ak by ste na tom ostrove pobudli dlhšie ... zahynuli by ste (záleží aký by to bol ostrov.)
pekne krasne by som sa vykotila na pláž pod bananovnikový list holá konecne by ma nikto nerušil ani nič takže istý pocit slobody by tam bol a žrala by som a žrala.....a konecne si oddychla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Druhá - je pohode, ale z lásky sa nenajem..
Tretia - sa zdá byť najpraktickejšia a najvhodnejšia avšak, je to pičovina lebo nôž si vyrobiť môžem, a flašu s vodou lol to je málo tak či tak si budem musieť neskôr tú vodu nabrať
Štvrtá ! Áno
2. najbližšieho no.. týždeň bez neho by som prežila
3. to sa mi páči
4. budem loviť ryby..
a po týždni sa vrátim, oddýchnutá krásne..