Takže mm ako začať. Mám 15 rokov a meriam 176cm . Neviem prečo ale úprimne neznášam moju výšku možno niekto chce isť do takej výšky akú mám ja ale ja ani náhodou. Len som chcela tým napísať že čo si o tom vlastne myslíte ..Pretože fakt mi príde aj blbé ke
@denisa15698 tak aj mne príde neprirodzené keď ma žena viac ako 175cm, to je uz také jak chlap pomaly do výšky... Ale vraj čím vyššia žena, tým viac sexy
176 ? však to nie je tak veľa, ja mám 173 a kamoši mi vravia že som nízky tak to máš len o 3 viac aj keď sa dá predpokladať že ešte trošku pôjdeš vyššie ale nič si z toho nerob
aaale no ja mám 183 a som tu a som spokojná je mi už jedno, že som žirafa alebo ja neviem čo aspoň mám dlhé nohy až po zem neber to tragicky, vysoké baby sú krajšie
hm. neovplyvníš to, tak je podľa mňa zbytočné sa tým zaoberať... chápem, že ťa trápi, že si "iná", ale každý z nás je takto niečím iný. je to prirodzené a vlastne pekné, že nie sme všetci rovnakí. treba to brať, ako to je proste krása nie je o výške, váhe, veľkosti tej ktorej časti tela, farbe očí či pokožky maj rada samú seba takú, aká si
nevidím dôvod prečo by to malo vadiť. ešte stále nie si taká vysoká aby si mala problém nájsť si chlapa. všetkým mojim doterajším sa páčilo to, že som taká nízka ale to je už len o preferenciách. to isté ako napríklad s oblúbenou farbou vlasov. nemôžeš byť ideál pre každého
@hanka12 jj Ty si prva zena v mojom zivote, pri ktorej som sa musel narovnavat meriam tolko co Ty, 183, no bezne chodim zhrbeny ako tava a teraz ze hups, co to? zena vyssia ako ja? No chrbtica dostavala zabrat
a čo takto zmieriť sa s vecami kt. neovplyvníš? ako mne by vôbec envadilo amť o 10cm viac... ale vôbec to neriešim ale ťažím z mojej "nížky" čo mi ubrala napr. na prirodzenej autorite tak mi pridala že aj stavbou som vcelku útla, tak aj keď priberiemt ak stále vyzerám v celku útla
Neviem prečo sa toľko zamýšľaš nad tým. ani tak vysoká podľa mňa niesi aj keď v tvojom veku asi vynikáš. Chlapci ťa ešte prerastú raz dva a fakt myslím, že to nie je dôvod na nejake trápenie sa. Tak sa neobmedzuj, kľudne si obuj aj akváriá a ak by mal nejaký jedinec blbé reči, ver tomu že ak by si chcela šmahom ruky by si v tej chvíli našla krajšieho a inteligentnejšieho od neho, komu by sa tvoj vzrast zdal prevelice príťažlivý.
aj ja mám 176 a áno aj mne to príde blbé ked stojím na zastávke a spolužiačkam vidím na hlavu ale to je v pohode časom to prestaneš riešiť a ber to tak že ak si aj chudá tak môžeš papať koľko chceš a nebudeš vyzerať ako pivný súdok :3
ľudia budú večne s niečím nespokojní. Či už kučeravé alebo rovné vlasy, krivé nohy, hmotnosť a postava, výška... ber sa taká aká si a nerieš sa toľko. Všetci sme krásni a jedineční. Bodka.
Celú pubertu ma štvalo, že som nízka (162cm)a keď som si našla o 21cm vyššieho partnera, tak mi to bolo už ukradnuté. Opätky nenosím a jemu to príde rozkošné.
Aspoň dočiahneš na veci, na ktoré niektoré kamošky nedosiahnú
vykasli sa nato aj tak stym nemozes nic spravit a podla mojho nazoru to je celkom sexi, mne osobne sa pacia vysoke baby aj ked z tohto pohladu si to asi teraz neriesila
@denisa15698 daj sa na modeling ,treba to využiť - takú výšku (teda ak chceš)... ja kebyže mám takú výšku tak si pískam ,mňa v agentúrach odmietajú lebo mám 168cm čo je málo ... ja mám 168 už od 12rokov takže som aj ja trochu vyčnievala z triedy ale o 2 roky ma všetci zase dorástli/prerástli a teraz som najmenšia ! sakra prečo len mám tak malých rodičov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
2) poznám x-ľudí kt. majú slabosť nato :3
3) kašli na predsudky stratený čas
Úprimnú sústrasť.
Celú pubertu ma štvalo, že som nízka (162cm)a keď som si našla o 21cm vyššieho partnera, tak mi to bolo už ukradnuté. Opätky nenosím a jemu to príde rozkošné.
Aspoň dočiahneš na veci, na ktoré niektoré kamošky nedosiahnú
daj sa na volejbal abo basket