ja mam, myslim, 170
moj prvy chalan nebol taky spunt, hovoril, ze ma 175 ale mohol mat aj viac podla mna
dalsi bol vysoky tak ako ja a bolo mi to uplne jedno, praveze som sa zacala bat vyssich ludi ptm
ako ja mam skoro 180cm a este si dam aj opatky, priemerna vyska chlapov je vacsinnou nizsia alebo taka ako moja a nie som z tych zien, co potrebuju mat vysokeho chlapa pre ten pocit ochrany a blablabla, skor mi ide o to aky chlap je celkovo na vyzor, ak teda riesime vyzor, skor aku ma tvar, ci je to moj typ atd...
mne sa páčia vysokí chlapi ale asi by som to nebrala ako nejakú prekážku ak by všetko ostatné bolo super. a keď myslím vysokí, tak myslím vysokí a nie len vyšší ako ja, lebo to sú takmer všetci.
vždy mi to bolo celkom jedno. mala som aj špuntíka, čo bol odo mňa nižší (aj keď len o dva-tri cm), ale aj takmer dvojmetrového chlapíka.
hlavné furtom bolo to, že som sa s ním cítila ozaj fájn.
@silviaaa no mne to skor prekaza... naj kamaratka ma kedysi objimala okolo krku a ta na tych spickach moc dlho nevydrzala ... a ked som sa k nej zohol, tak som si ju zase nemohol pritulit na telo :/... (a este ma potom bolel chrbat )
ale tusim odkedy ma priatela, tak ma objima len tak, kde dociahne ... zn. ona je stupliak a ja mam 188...
Páči sa mi ten pocit postaviť sa na špičky a dať mu bozk, mala som 2 obaja boli vyšší, no nie o veľa. Pokiaľ som mala opätky, tak sme boli približne na rovnako. Keď som bola mladšia chcela som chalana, ktorý bude nízky a neviem prečo. Teraz mám pocit, že je to absolútne jedno, hlavne aby sme si rozumeli a keď bude vyšší o hlavu bude to len plus a keď bude nízky tak sa nič nestane
ja celkovo nemám rada, keď sú ľudia odo mňa výrazne nižší, aj baby, hlavne keď si dám opätky a oni nie ... nie že by som si podľa toho vyberala ľudí okolo seba a keď je chlap nižší pri mne, tak sa proste necítim nejako dobre....mám rada vyšších odo mňa aspoň o 5 cm, čo by zasa nemal byť taký problém kedže mám cca tuším 174-5, takže u mňa chlap aspoň tých 180.
na tomto mi, ako na jednej z minima fyzickych vlastnosti, vyslovene zalezi.
s nizsim chlapom by som nevedela byt, s rovnako vysokym by som to nejako prehryzla keby nam spolu bolo fajn. teraz som mala partnera co mal 2m, konecne som sa zacala vyzivat v noseni opatkov napriklad a proste keby mali vsetci muzi 2m nebola by som proti ja mam 175cm a proste si niekedy pripadam vysoka/velka, ked pozeram ako sa populacia celkovo znizuje....ale aj napriek tomu by som vsak svoju vysku nikdy nezmenila
ja mám 180cm a priateľ o dva menej tak občas sa navzájom doberáme, on to poprie, zasmejeme sa a život ide ďalej...mne je to úplne jedno, ide o to, aký človek je to...to skôr muži so mnou mali problém, keďže rozhodne nie som najnižšia
nechcel bi som bit menši od partnerky možno par cm bi nevadilo ja mam 178 ale kebyže ona ma nejakych 190 tak to bi bolo už asi pre obidvoch nepohodlne v niektorych aktivitach
chces sa predvadzat idiot tak nadavas schovaj sa ok lebo zacnem ja ale nechcem sa tu hadat takze obes sa 27 a 28 viem by byt ked pisem rychlo vtedy tu gramatiku nesledujem takze staraj sa o seba staci taketo vysvetlenie !!
Myslím, že v dnešnej dobe na tom už vôbec nezáleží. Svoju výšku radšej neuvádzam ale poviem iba toľko, že mám už 2 roky úžasnú priateľku, čo si myslela, že je nízka a je o pol hlavy vyššia . Zo začiatku jej to veľmi vadilo, ale ako plynul čas, obaja sme zistili, že život je o inom. Zakomplexovaní nízki muži a vysoké ženy by sa mali zamyslieť, lebo podobné uvažovanie sťažuje cestu k láske. To inak platí aj o váhe, farbe očí, vlasov, prsiach žien a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
doteraz som nemal žiaden problém s babou, akurát pri jednej, keď mala vysoké boty, tak bola vyššia
moj prvy chalan nebol taky spunt, hovoril, ze ma 175 ale mohol mat aj viac podla mna
dalsi bol vysoky tak ako ja a bolo mi to uplne jedno, praveze som sa zacala bat vyssich ludi ptm
hlavné furtom bolo to, že som sa s ním cítila ozaj fájn.
ale tusim odkedy ma priatela, tak ma objima len tak, kde dociahne ... zn. ona je stupliak a ja mam 188...
s nizsim chlapom by som nevedela byt, s rovnako vysokym by som to nejako prehryzla keby nam spolu bolo fajn. teraz som mala partnera co mal 2m, konecne som sa zacala vyzivat v noseni opatkov napriklad a proste keby mali vsetci muzi 2m nebola by som proti ja mam 175cm a proste si niekedy pripadam vysoka/velka, ked pozeram ako sa populacia celkovo znizuje....ale aj napriek tomu by som vsak svoju vysku nikdy nezmenila