Čus ... mám čerstvých15 a meriam 173 cm ... mám nervy každý v mojom veku je vyšší ... necvičil som mrtvý ťah atd akurat jednoručky a vlastna váha ... rodičou mám nízkých otec je vysoký asi ako ja máma ma 163 cm ... ALE moj dedo z maminej strany mal 185 cm
Máš 15 a teraz si už vyšší o 10cm než ja (19)
nič si z toho nerob, ver mi ešte porastieš, chlapi maju celkovo vyvoj a dospievanie neskor ako ženy. Moj byvaly profesor na IT bol do 17 najmenší, teraz ma 197cm
Brat keď mal toľko rokov čo ty zhruba cvičieval tiež s vlastnou váhou iba a vôbec nerástol asi rok :ehm:
A tvoja výška na tvoj vek vôbec nie je zlá, moji spolužiaci majú 18 a niektorý merajú tiež len toľko.
No pokiaľ máš takých malých rodičov tak moc neočakávaj.
@4 tak vieš ale ked som šiel k alergologičke , pneumologičke tak sa pýtali či mame niekoho vysokého v rodine ... ja hovorím že akurat nebohý dedo z maminej strany tak povedala že sa mam pripraviť že budem po nom ... ale zatial nič ... :/
@relieforsaddist
Ver mi, viem to 100% lepšie ako ty
Nebudem sa hádať s človekom čo si myslí, že doplnky výživy sú AS (pravdepodobne ani nevieš čo to znamená) ..
Pekný večer prajem :letim:
@skillet to som moc nepochopila to spojenie že Protein=Chemia
to co je ? chemia je vsetko okolo nas ,zakladom vsetkych oranickych zlucenin je uhlik , co je chemicky prvok a teraz co ?
@skillet čo za posledné dni scrollujem birdzom, mám taký pocit že si novodobý šašo tohto fóra.. ako vidím máš 14 rokov, ale tváriš sa akoby si tu vypol každého.. čo dáva tejto mládeži toľké sebavedomie a žiaden rešpekt?
nech si zeny hovoria, co chcu, ale nizsi muzi su nahodou zlati a pre mnoho zien mozes byt vysoky, kedze priemer je tak do 165cm (u zien)
co pocuvam zeny, tak chlapa tvojho vzrastu vnimaju ako vysokeho skor (pritom ja sama mam viac to tak bokom) lenze vacsinna zien je nizkych, takze im to stacit bude
a clovek vraj rastie do 26tky, v 15tich je dost skoro na ukoncenie rastu, ja sama som rastla tusim do 20ky a mozno sa stale posuvam po par milimetroch este
@borovy bola som zvedava kolko mas, tak som kukla profil a tam ze 178, to si od 15tich nerastla? zvlastne
ja mam teraz tolko a v 15tich som mala tusim 170cm
.. až si uvedomíš, že takéto otázky sú viac ako zbytočné a nie to ešte riešiť ich
rast je u každého iný, platí to aj o mentálnom vývine, rady, že chlapci dospievajú neskôr je z polovice pravda, v dnešnej dobe mám pocit, že ak .. tak iba fyzicky lebo mentálne sú často ďaleko pred ženami.
17X je dobrá výška, nebudeš prvý na odstrel-bitku, nebudeš najnižší, veci na seba zoženieš v najlepších veľkostiach, zmestíš sa do malých aút a v tvojej výškovej hladine sú krásne ženy. Čo to vlastne riešiš ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nič si z toho nerob, ver mi ešte porastieš, chlapi maju celkovo vyvoj a dospievanie neskor ako ženy. Moj byvaly profesor na IT bol do 17 najmenší, teraz ma 197cm
A tvoja výška na tvoj vek vôbec nie je zlá, moji spolužiaci majú 18 a niektorý merajú tiež len toľko.
No pokiaľ máš takých malých rodičov tak moc neočakávaj.
not srs
cvičenie rast nezastavuje
Proteín = Chémia
Relieforsaddist 2015
Ver mi, viem to 100% lepšie ako ty
Nebudem sa hádať s človekom čo si myslí, že doplnky výživy sú AS (pravdepodobne ani nevieš čo to znamená) ..
Pekný večer prajem :letim:
to co je ? chemia je vsetko okolo nas ,zakladom vsetkych oranickych zlucenin je uhlik , co je chemicky prvok a teraz co ?
co pocuvam zeny, tak chlapa tvojho vzrastu vnimaju ako vysokeho skor (pritom ja sama mam viac to tak bokom) lenze vacsinna zien je nizkych, takze im to stacit bude
a clovek vraj rastie do 26tky, v 15tich je dost skoro na ukoncenie rastu, ja sama som rastla tusim do 20ky a mozno sa stale posuvam po par milimetroch este
ja mam teraz tolko a v 15tich som mala tusim 170cm
ja som mala v 13 180 a potom som narastla iba 2 cm , chalani rastu neskor
my sme narastli skorej
ja som bola vysoka vždy, už od školky
ja by som na tom mohla byt asi
aj horšie takych 190 cm
tak ako na 100% ti to
nemože zaručit že budes taky
vysoky ako ten pribuzny
Ty si average .
rast je u každého iný, platí to aj o mentálnom vývine, rady, že chlapci dospievajú neskôr je z polovice pravda, v dnešnej dobe mám pocit, že ak .. tak iba fyzicky lebo mentálne sú často ďaleko pred ženami.
17X je dobrá výška, nebudeš prvý na odstrel-bitku, nebudeš najnižší, veci na seba zoženieš v najlepších veľkostiach, zmestíš sa do malých aút a v tvojej výškovej hladine sú krásne ženy. Čo to vlastne riešiš ..